Carola Häggkvists ord om Pernilla Wahlgrens relation med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren & Carola Häggkvist

Många har hört av sig för att gratulera Pernilla Wahlgren till att ha hittat kärleken och en av de är ingen mindre än Carola Häggkvist.
Nu berättar Pernilla vad schlagerdrottningen sa.

Att Pernilla Wahlgren är upp över öronen kär i sin nya kärlek Christian Bauer är det få som har missat, och när hon och poddkollegan Sofia Wistam spelade in ännu ett avsnitt av Wahlgren & Wistam påpekade Sofia hur lycklig Pernilla såg ut att vara.

– Pernilla skrider in och det är fågelkvitter och små rosa hjärtan ovanför ditt huvud som bara följer efter, säger hon i podden varpå Pernilla bekräftar:

– Det är ju underbart att vara här, jag kan ju inte säga något annat. Och fan vilken tajming att vara nykär när det är sommar och den här värmen.

Men Sofia är inte den enda som har noterat hur lycklig Pernilla verkar vara. Nu berättar Pernilla om Carola Häggkvists reaktion.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgren om responsen efter kärleksavslöjandet

I förra avsnittet av podden pratade Pernilla en hel del om hennes relation med Christian och hennes ord fick lyssnarna att själva blir kära i kärleken.

– Det har varit helt fantastiskt. En otrolig respons. Alla skriver samma sak att jag är så värd det här, berättar Pernilla.

Sofia frågar då om hon var beredd på att såhär många faktiskt skulle bry sig och vad hon tror det beror på varpå hon svarar:

Linda Bengtzing i tårar – efter frågan i tv

– Nej, jag trodde inte det. Jag tror det har och göra med att jag varit ganska öppen med det som varit jobbigt men också varit en så himla glad singel, vilket också har gjort att jag inte har velat träffa någon för att man är rädd att förstöra det. Och nu så kastar man sig ut där ändå och jag är ju inte ensam om det. Så det är många som har skrivit att jag ger hopp till de eller får de att tro på kärleken. Så det är ju jättefint alltså.

Carolas Häggkvists ord om Pernillas relation med Christian Bauer

Men en annan som också hört av sig till Pernilla är schlagerdrottningen Carola, och trots Pernillas pik efter Carolas miss i Eurovison songcontest verkar hon vara glad för hennes skull.

– Jag får så mycket meddelanden från alla. Till och med Carola har önskat grattis och blir ju sugen på att själva träffa någon. Så jag är ju som en liten kärleksfé, berättar Pernilla.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens okända rädsla – nu berättar hon på Instagram

LÄS OCKSÅ: Arvingar-Casper Janebrinks ekonomiska oro efter de inställda spelningarna