Pernilla Wahlgrens pik till Carola Häggkvist efter missen i Eurovision

Pernilla Wahlgren & Carola Häggkvist

När Carola Häggkvist skulle dela ut poäng i Eurovision song contest gick det inte riktigt som planerat.
Nu skickar Pernilla Wahlgren en vass pik till sångerskan efter den jobbiga incidenten – inför alla.

I lördags var det äntligen dags för den omtalade tävlingen Eurovision song contest att äga rum i Rotterdam och artisten som representerade Sverige var ingen mindre än Tousin ”Tusse” Chiza. Med låten Voices lyckades han kamma hem en 14:e plats i tävlingen och på sociala medier var det många som hyllade honom för hans insats. Men Tusse var inte den enda svenska superstjärnan som syntes i tv-rutan under Eurovision-kvällen. Även den folkkära artisten Carola Häggkvist tog närvaro.

När det var dags för alla länder att dela ut sina poäng var det nämligen Carola som representerade Sverige, men under hennes korta tid i tv-rutan var det mycket som hann gå snett.

Nu skickar Pernilla Wahlgren en vass pik till Främling-sångerskan efter missen i Eurovision song contest.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Läsarnas ilska efter Mia Skäringers ord i DN

Det hände när Carola Häggkvist skulle dela ut poäng i Eurovision song contest

Att Carola skulle vara svenska folkets poängutdelare bestämdes redan för en månad sedan och artisten var minst sagt peppad inför det ärofyllda uppdraget. Inför kvällen hade hon även förberett ett tal då det faktiskt var exakt 30 år sedan hon själv vann tävlingen i Rom 1991 med låten Fångad av en stormvind.

Dock blev det inte riktigt som planerat när det var Carolas tur att ta över direktsändningen. Det började med att mikrofonen inte satt som den skulle och en arm kom in i rutan trots att kameran rullade. Carola blev då påtagligt stressad men försökte trots den jobbiga situationen att ändå hålla sig till manus, men när hon kom till det engelska ordet "contestants" snubblade hon ett flertal gånger på ordet.

Händelsen spred sig snabbt på sociala medier och någon som snappade upp det var ingen mindre än Pernilla Wahlgren. Nu gör hon ett skämt utav incidenten på sin Instagram.

Pernilla Wahlgrens vassa pik mot Carola efter missen i Eurovision

I en video på Instagram låtsas Pernilla nämligen spela in en synk när en arm plötsligt kommer in i bild för att fixa hennes mick - precis som det blev i Carolas fall.
I videon blir Pernilla uppenbart frustrerad över att armen kommer in för att rätta till mikrofonen och det slutar med att hon skriker "vafan då!" medan hon aggressivt puttar bort armen.

Klippet har fått stor spridning och i kommentarsfältet är det många som skrattar åt Pernillas imitation.

”Hahah!!!!”, skiver bland annat Edward Af Sillén.

LÄS OCKSÅ: Lisa Nilssons oro över ekonomin efter svåra coronakrisen

LÄS OCKSÅ: Håkan Juholts två barn har vuxit upp – så ser sönerna Anton och Viktor ut