TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Kristin Kaspersens okända rädsla – nu berättar hon på Instagram

06 jun, 2021 
KRISTIN KASPERSEN
Programledaren Kristin Kaspersen ger sig ständigt ut på nya äventyr.
Nu har hon utsatt sig själv för någonting hon egentligen inte är så bekväm med.
”Är egentligen lite rädd”, skriver hon.
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen, 51, är en av Sveriges absolut mest omtyckta tv-personligheter. 2019 gjorde hon storsuccé då hon efter en spännande säsong lyckades ta hem förstaplatsen i TV4:s dansprogram Let's dance.

Kristin driver dessutom podcasten Nyfiken på, där hon bjuder in gäster för att intervjua. Utöver detta så är hon även programledare och nyligen kunde vi även se hennes son Filip Lamprecht, 24, vinna Let's dance tillsammans med Linn Hegdal, 25. Och det råder ingen tvekan om att Kristin var stolt över sin son!

Kristin Kaspersens stöd till Filip Lamprecht under Let's dance 2021

Om det är någon som hejat på Filip och som har funnits vid hans sida genom allt så är det hans mamma Kristin. Hon har själv varit med i programmet och vet vilket hårt slit det krävs för att komma så långt i tävlingen som han gjort.

På Instagram delade hon ofta med sig av kärlekshyllningar till sonen och Linn, och inför semifinalen gjorde hon heller inget undantag.

Annons

”Att de båda har hjärtan av guld gör dom till ett radarpar på dansgolvet. Jag är så imponerad och så fantastiskt stolt. Skulle vara magiskt att se de i finalen nästa vecka. LYCKA TILL BÄSTA NI!!! Älskar er!”

Kristin var även med under finalen på länk och syntes jubla stort när Filip vann hela tävlingen!

Kristin Kaspersens nya insikt – berättar om sin rädsla

Kristin är även en flitig användare av sociala medier och hon har nu publicerat ett öppenhjärtigt inlägg om sin rädsla.

”Jag är egentligen lite rädd att gå i skogen själv. Men har bestämt mig för att fokusera på det vackra och inte på det jag inte ser. Imorse var jag och Minoo ute i skogen i nästan 2 timmar. Jag fokuserade på dofter, ljud, det jag såg och kände. Hittade en stor sten med mossa där jag satte mig och mediterade.”

”Sen fotade jag. Det är för mig också en form av meditation. Att fånga ögonblick, vackra platser och föremål. Det som gör bilden lite grön är ett naturligt filter då jag ställde min olympuskamera på den stora stenen med gröna blad från blåbärsris som skymde linsen något. Det gav den gröna tonen som är i några av bilderna. Jag fjärrstyrde kameran från mobilen.De två timmarna kändes som 20 minuter och jag rädslan var som bortblåst. Havet har alltid varit viktigt för mig men nu har även skogen fått en plats i mitt hjärta.Tacksam för en magisk och obeskrivligt härlig morgon!”

Annons

Så modigt av Kristin Kaspersen!

FOTO: Karin Törnblom/TT / WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet

Annons