Tilde de Paula Ebys chock efter Robinson-Dennis Johanssons ord

Dennis Johansson, Tilde de Paula Eby

Dennis Johansson kammade hem vinsten i Robinson 2021 och vann därmed 500 000 kronor!
I Efter fem berättade han om bröllopsplanerna – men det var en detalj som chockade Tilde de Paula Eby rejält.
– Oj! Det var nyheter för mig, utbrast Tilde i programmet.

Robinson 2021 är avgjort och det blev den norrländska byggarbetaren Dennis Johansson, 32, som tände sin fackla först och kammade hem vinsten.

Efter en otroligt spännande final mellan Dennis, Joanna Swica, 32, och Annki Nilsson, 55, var det till slut Dennis som vann. Förutom att vinna äran och den prestigefulla Robinson-statyetten blev han också 500 000 kronor rikare!

BEBISLYCKA Carolina Gynnings nya bilder visar

Under säsongens gång har Dennis öppnat upp sig rejält om hur mycket han saknar sin sambo Ida. Flertal gånger har tittarna kunnat ta del av hans bröllopsplaner och hur frieriet skulle gå till när han väl kom hem till sin kära sambo. När han fick frågan, i det sista örådet, om vad han skulle göra om han vann svarade han:

– Då blir det ett sjuhelvetes-bröllop.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bröllopet skjuts upp – Robinson-Dennis och Ida väntar barn

När Dennis till slut kom hem efter över 40 dagar ifrån sin kära Ida så gjorde han precis som han planerat – och friade till henne!

– Det var direkt när jag kom hem från Robinson. Direkt när hon kom hem från jobbet och öppnade dörren så friade jag. Hon sa ja, men hon var väl lite chockad av och se en också, har Dennis tidigare sagt till Hänt.

Än så länge har det dock inte börjats planera hur bröllopet ska bli, då det är en hel del som kommit emellan. Ida är nämligen gravid – något som Hänt rapporterade om för flera veckor sedan.

– Ja det var väl planerat. Vi har tagit reda på kön, men de är ju så hemlighetsfull med det där så man vill ju liksom inte säga, sa Dennis då till Hänt.

Efter fem

Dennis var på plats via länk.

Foto: TV4

Tildes chock efter Dennis ord i Efter fem

Dagen efter den stora finalen tog Dennis flyget ner till Stockholm för att vara på plats i Nyhetsmorgon och Efter fem. I Efter fem var han med på länk och under intervjun fick programledaren Tilde de Paula Eby, 48, en rejäl chock.

– Det har ju satts lite käppar i hjulet för bröllopet. Vi har ju gjort klart allting, vi har köpt ringar och vi har fixat papperna. Men vi väntar tillökning i familjen, så hon har lite problem med att komma i en brudklänning just nu, säger Dennis i programmet varpå Tilde utbrister:

– Oj! Var det nyheter? Det var nyheter för mig! Grattis får man ju säga då, säger Tilde förvånat.

Barnet väntas komma till världen i augusti. Målet är att bröllopet ska bli av när restriktionerna inte ser ut som de gör idag.

– I och med att det blev skjutet på nu så har vi inte börjat planera nånting. Man vill ju ha så mycket av släkten man kan, så då blir det här på hemmaplan, har Dennis berättat för Hänt.

LÄS OCKSÅ: Efter orden i Robinson – nu visar Dennis Johansson upp kärlekslyckan

LÄS OCKSÅ: Robinson-Dennis Johansson väntar barn med flickvännen Ida Gunnarsson

FOTO: TV4