Efter orden i Robinson – nu visar Dennis Johansson upp kärlekslyckan

Dennis Johansson, Ida Gunnarson
Exklusivt

Dennis Johansson är en riktig tittarfavorit i årets säsong av Robinson. Men något han kämpade med under hela tävlingen var saknaden efter flickvännen Ida. I kvällens program inser han att han älskar Ida så pass mycket att han måste fria till henne!

Årets säsong av Robinson 2021 börjar bli riktigt spännande och deltagarna har varit på de nordliga öarna i över 30 dagar!

LÄS MER: Efter inslaget med doktor Mikael

Hittills har hungern och bristen på mat varit den överlägset största utmaningen. Faktum är att både Joanna Swica, 32, och Lovisa Almén, 30, hamnat på sjukhus till följd av den bristfälliga maten. Joanna kunde återhämta sig och komma tillbaka till tävlingen, men värre var det för Lovisa. Hon tvingades nämligen avbryta sin Robinson-resa och diagnostiserades med hjärntrötthet.

För Dennis Johansson, 32, har det också varit en rejäl utmaning att medverka i Robinson. Dock handlar det inte om det fysiska måendet för hans del, det jobbigaste för honom har nämligen varit hemlängtan och saknaden efter flickvännen Ida.

Dennis saknade flickvännen så mycket – bröt ihop i tv

I ett tidigare avsnitt så bröt Dennis ihop efter tanken på att han är ifrån sin stora kärlek under så pass lång tid.

– Jag saknar min sambo otroligt mycket. Det längsta vi varit ifrån varann, det är ju typ två veckor, på åtta år som vi varit tillsammans. Men då har man ju i alla fall kunnat ringa och smsa varandra och fråga hur det är, sa han då i programmet.

När Hänt pratade med Dennis förklarade han att den reaktionen verkligen inte var något han räknat med.

– Jag trodde aldrig att jag skulle reagera så. Jag tänkte att det skulle vara jätte-enkelt. Eller jätte-enkelt, men jag trodde inte det skulle vara så tufft, sa han då till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dennis höll löftet till sig själv – efter kärleksinsikten

Efter att Dennis kom hem från Robinson har mycket hänt för paret! I kvällens avsnitt kommer han fram till en rejäl insikt i relationen med Ida. Dennis älskar och saknar henne så mycket att han helt enkelt ger ett löfte till sig själv att han ska fria till henne.

– Jag har kommit fram till nu, när man varit här i flera veckor, att det absolut första jag ska göra när jag kommer hem är att fria till min sambo. Jag vet inte varför jag väntat så länge med att göra det, hon är hela mitt liv och jag älskar henne så mycket. Jag vill tillbringa resten av mitt liv med henne, säger han och fortsätter:

– Så nu ska jag ta och bita ihop ordentligt och fokusera på att ta hem Robinson-statyetten, vinstpengarna och bjuda på ett sjuhelvetes-bröllop hemma. Så önska mig lycka till!

Nu i efterhand kan Dennis nu avslöja det glada beskedet att han mycket riktigt höll sitt löfte! Nu är han och Ida nämligen förlovade och att fria var bland det första han gjorde när han kom hem, berättar Dennis på Instagram.

Instagram

Det första Dennis gjorde när han kom hem var att fria till Ida

Foto: Instagram

Men förlovningen är inte den enda glada nyheten som väntar för paret. I augusti ska de nämligen bli föräldrar! De har tagit reda på könet, men det är inget som Dennis vill dela med sig av just nu.

– Ja det var väl planerat. Vi har tagit reda på kön, men de är ju så hemlighetsfull med det där så man vill ju liksom inte säga, säger Dennis till Hänt.

Så blir bröllopet – berättar för Hänt

När Hänt når Dennis berättar han om den stora lyckan och exakt hur frieriet gick till.

– Det var direkt när jag kom hem från Robinson. Direkt när hon kom hem från jobbet och öppnade dörren så friade jag. Hon sa ja, men hon var väl lite chockad av och se en också, säger han till Hänt.

Dennis hade ju varit borta i flera veckor så det måste varit dubbel glädje för paret. Än så länge har det dock inte börjats planera hur bröllopet, då det är en hel del som kommit emellan.

– I och med att det blev skjutet på nu så har vi inte börjat planera nånting. Man vill ju ha så mycket av släkten man kan, så då blir det här på hemmaplan, berättar Dennis.

Med andra ord är det mycket som kommit emellan bröllopsplanerna, men så fort coronapandemin är över och familjens lilla tillskott har kommit till världen så siktar paret på att äntligen få säga ja till varandra!

LÄS OCKSÅ: Ludvig Andersson om den bortklippta scenen – efter fusket i Robinson

LÄS OCKSÅ: Därför diskas Alexander och Tova-Sophia från Robinson 2021

FOTO: TV4, Instagram

Senaste nytt