Robinson-Dennis Johansson väntar barn med flickvännen Ida Gunnarsson

Dennis Johansson

Dennis Johansson är en av deltagarna i Robinson 2021. Att det varit en tuff tid verkar alla deltagare kunna skriva under på. Men nu, efter inspelningarna, kan Dennis glädja sig åt något helt annat! Nämligen att bli pappa!

Robinson 2021 är i full gång och efter snart två veckor vid Sveriges nordligaste spets kan deltagarna skriva under på rejäla utmaningar.

Årets säsong av Robinson anses vara en av de tuffaste säsongerna hittills. Det kalla klimatet och bristen på mat har verkligen satt sina spår hos deltagarna och det märks att det är svårt att överleva på de öde öarna.

LÄS MER: Robinson-Elias rånad i hemmet: ”Säker på att jag skulle dö”

Till skillnad från tidigare år så finns det ingen fettrik mat att äta, som till exempel kokosnötter. Detta var något som Lovisa Almén, 30, fick känna på. I gårdagens avsnitt föll hon nämligen ihop och läkarteamet behövde tillkallas.

– Jag kände bara att jag klarar inte av att sitta upp längre. Då så föll jag bakåt och så började jag krampa, berättade Lovisa för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dennis om saknaden efter flickvännen

Men det är inte bara maten och kylan som är en utmaning för deltagarna. I kvällens avsnitt kan man se att Dennis Johansson, 32, bär på en stor saknad efter sin flickvän Ida Gunnarsson.

– Jag saknar min sambo otroligt mycket. Det längsta vi varit ifrån varann, det är ju typ två veckor, på åtta år som vi varit tillsammans. Men då har man ju i alla fall kunnat ringa och smsa varandra och fråga hur det är, säger han i programmet.

När Hänt når Dennis förklarar han att den reaktionen inte var något han räknat med.

– Jag trodde aldrig att jag skulle reagera så. Jag tänkte att det skulle vara jätte-enkelt. Eller jätte-enkelt, men jag trodde inte det skulle vara så tufft, säger han till Hänt.

Dennis Johansson

Dennis var inte förberedd på saknaden.

Foto: TV4

En annan person som också saknade familjen var Elias Akyol, 26. I en intervju med Hänt Plus berättar han mer om tuffa tiden, och när han rånades i hemmet.

Glädjebeskedet med flickvännen Ida – väntar barn

Dennis och Ida har varit ett par under åtta års tid, och förlovade sedan 2013. Men nu väntar en ny spännande tid i relationen då paret väntar sitt första barn! Det är på Instagram som Dennis först delade med sig av den glada nyheten.

”Det verkar som vi kommer fortsätta renovera så vi har ett barnrum i sommar!”, skrev han då.

Och nu berättar han att den nya familjemedlemmen var planerad och ungefär halva graviditeten har passerat.

– Ja det var väl planerat. Vi har tagit reda på kön, men de är ju så hemlighetsfull med det där så man vill ju liksom inte säga, förklarar han för Hänt.

Stort grattis till Dennis och Ida i deras framtida roller som föräldrar önskar vi på Hänt!

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Därför skar det sig mellan Olivia Baldwin och Viktoria Widelius i Robinson

LÄS OCKSÅ: Alexander Cennaoui är en mullvad i Robinson – sanningen bakom kulisserna