Därför skar det sig mellan Olivia Baldwin och Viktoria Widelius i Robinson

Viktoria Widelius, Olivia Baldwin

Robinson 2021 har nu dragit igång och enligt TV4 kan tittarna förvänta sig en riktigt tuff säsong!
Men i det första avsnittet blir det tydligt att Olivia Baldwin och Viktoria Widelius inte klickar.
Nu berättar Olivia för Hänt om sprickan.
– Vi tyckte inte likadant, säger hon.

Robinson 2021 har nu haft premiär och i de olika lagen finns det minst sagt starka personligheter.

Nytt för i år är att man har bytt inspelningsplats. Nu ska deltagarna istället överleva vid Sveriges nordligaste spets, till skillnad från tidigare år när det varit pi tropisk natur. Förra året spelades det in på Fiji. Men då en pandemi råder världen över valde TV4 att tänka utanför boxen.

LÄS MER: Daniel Tholén vinner Farmen 2021

– Givet rådande läge i världen har vi fått tänka nytt. Att vi nu placerar Robinson i Sveriges nordligaste skärgård känns helt rätt och det kommer ge deltagarna helt nya utmaningar. Det kommer bli en unik upplevelse att för första gången se Robinson på hemmaplan, avslöjade Gustav Carlsson, exekutiv producent på TV4, i somras.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Årets säsong utspelar sig i norra Sverige

Något som däremot är sig likt är att Anders Öfvergård, 53, fortsätter axla rollen som programledare.

– Vi kommer bjuda på tuffa utmaningar i Norrbottens skärgård, med karga skärgårdsöar, unik natur och mörka hav. Att överleva och tävla i den krävande Norrländska ödemarken är väldigt påfrestande, sa Anders Öfvergård när inspelningsplatsen avslöjades av TV4.

Efter premiäravsnittet har tittarna kanske skapat sig ett hum om hur deltagarna är. En av deltagarna som gjorde stort intryck var drinkbords-värdinnan Olivia Baldwin, 25. När Hänt pratade med henne förklarade hon hur hon är som person.

– Jag är alltid mig själv, jag har väldigt svårt för att hålla tillbaka. Är jag glad så är jag glad, är jag ledsen så är jag ledsen. Så är det nånting jag inte tycker om så kommer jag säga det, förklarar hon.

Robinson 2021

Olivia Baldwin i första tävlingen i Robinson.

Foto: TV4

Olivia Baldwin om sprickan i relationen med Viktoria

Olivia berättar också att den deltagaren hon kom närmast var lagkamraten Michael Dean, 58. Men desto värre var det med Victoria Widelius, 38. Det började redan i första tävlingen när Olivia ropade till Victoria att hon skulle använda båda händerna när hon gräver.

– Det var ju det här med ”du har två händer, använd båda”. Det var ju inte det första jag sa. Man stod ju och peppade dem också, säger hon nu till Hänt.

Men Olivia berättar också nu att relationen mellan de två inte verkar förbättras.

– Jag tycker om Viktoria jättemycket och hon är super härlig. Men där och då sa det inte klick. Och det tror jag kommer synas, säger hon och fortsätter:

– Vi ryker inte ihop, men vi har ju diskussioner. Inga hetsiga diskussioner, men mer så här typ, vi tyckte inte likadant. Vi kom inte överens och vi försökte väl att inte umgås så mycket med varandra.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Robinson 2021

LÄS OCKSÅ: Då har Robinson 2021 premiär på TV4 – Anders Öfvergårds egna ord