LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

4 saker du vill veta om Anders Öfvergårds fru Cecilia

17 nov, 2020 
Anders Öfvergård och frun Cecilia
Anders Öfvergård är från början en snickare som sedan blev en känd tv-profil över en natt.
Vid sin sida har han frun Cecilia.
Men vem är hon? Hänt svarar!
Annons
Anders Öfvergård avslöjar hälsoproblemen efter enorma viktraset: ”Fruktansvärt”Brand logo
Anders Öfvergård avslöjar hälsoproblemen efter enorma viktraset: ”Fruktansvärt”

Anders Öfvergård, 52, charmade hela svenska folket med sin enorma ilska i tv-programmet Arga snickarn på Kanal 5. Programidén var att Anders besökte människor runt om i Sverige som behövde hjälp med något slags snickeri hemma. Men att få besök av Anders var inte bara guld och gröna skogar. Nej, namnet ”arga snickarn” har sin grund och det var helt enkelt att Anders väldigt lätt blev arg och sa ifrån rejält när han tyckte något inte stod rätt till.

I och med programmet blev Anders en känd tv-profil. Han har efter det axlat rollen som programledare för Robinson på TV4 och nu har han ett helt eget program som heter Anders knackar på, även det på TV4.

Vid sin sida i detta äventyr har Anders haft sin fru. Men vem är egentligen Anders fru Cecilia? Hänt svarar!

Cecilia Öfvergård och Anders
Cecilia och Anders Öfvergård.

Hur gammal är Cecilia Öfvergård och vad heter hon i mellannamn?

Cecilia Öfvergård föddes den 14 april år 1974 och är idag 46 år gammal. Hustrun är alltså sex år yngre än Anders själv. Cecilia har även ett mellannamn, hon är nämligen även döpt till Elisabeth.

Annons

Familjen bor ute på Värmdö och vad det verkar så bor även Anders son, från en tidigare relation, Victor i huset.

Vad heter Cecilia på Instagram?

Cecilia är aktiv på sociala medier, i alla fall när det gäller Instagram. Hon har faktiskt under sin användartid postat över 500 inlägg. På Instagram heter hon ceciliaofvergard och har cirka 250 följare. Hon har däremot valt att leva ett liv utanför rampljuset vad det gäller Instagram, och gjort sitt konto privat.

Har två barn med Anders

Anders Öfvergård gifte sig faktiskt redan vid 23 års ålder. Dock gick den relationen inte att rädda, trots flera år hos parterapeut. Anders skilde sig och hittade kärleken på nytt – Cecilia.

Anders har två barn från sitt tidigare äktenskap, Sara och Victor. Men det är inte hans enda barn. Anders har nämligen två barn tillsammans med Cecilia också – Simon och Vilma.

FOTO:

Annons