Anders Öfvergårds lycka med hustrun Cecilia – nya tillskottet i familjen

Anders och Cecilia Öfvergård

Anders Öfvergård och hustrun Cecilia har bestämt sig för att utöka familjen.
Ny berättar programledaren om den stora lyckan.
Anders Öfvergård avslöjar hälsoproblemen efter enorma viktraset: ”Fruktansvärt”
Slå på ljud

Anders Öfvergård, 52, är en byggnadsingenjör, entreprenör och programledare. För det svenska folket är han kanske främst känd som ”Arga snickaren” då han ryter ifrån titt som tätt i tv-rutan.

Idag är Anders en välkänd TV4-profil som driver flera populära program på kanalen – Robinson och Anders knackar på. I det sistnämnda knackar Anders på hemma hos andra svenska kändisar och hjälper dem med renoveringsprojekt.

Kärlekslyckan med hustrun Cecilia Öfvergård

Sedan 2005 är Anders gift med kärleken Cecilia Öfvergård. Paret träffades då Cecilia var anställd på en av Anders tidigare restauranger. Idag lever Anders och Cecilia ett familjeliv tillsammans med sina två gemensamma barn – Simon Öfvergård, 16, och Vilma Öfvergård, 14. Trots två barn och ett lågt äktenskap sprudlar fortsatt kärleken idag.

”Idag har vi varit gifta i 15 år. Att få dela mitt liv med dig är det bästa som hänt”, har Anders tidigare skrivit i ett inlägg på Instagram.

Anders och Cecilia Öfvergård

Foto: Patrik C Österberg/TT

Innan Anders gifte sig med Cecilia hade han ett tidigare äktenskap. Redan som 23-åring gifte han sig nämligen med en tidigare fru. Under den tidigare relationen fick Anders sina två äldsta barn – Sara, 25, och Viktor, 21.

Familjen Öfvergårds nya tillskott

Nu har Anders och Cecilia tagit ett nytt steg i sin relation och valt att utöka familjen. Det har nämligen blivit dags att skaffa en liten hundvalp, något som nu Anders uttrycker sin stora lycka över i ett inlägg på Instagram.

På bilden syns en liten Golden retriever.

”Idag kom denna lilla guldklimp in i våran familj. Bob ska han heta”, skriver Anders i inlägget.

LÄS OCKSÅ: Anders Öfvergård har fyra barn – det gör de idag

FRÅN FÖRSTASIDAN