LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynnings stora bebislycka – nya bilderna visar

31 maj, 2021 
Carolina Gynning
Carolina Gynning ska snart föda sin tredje dotter. Nu har hon blivit rejält firad inför den stora dagen, och bebis var i fokus. Se bilderna här!
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Carolina Gynning, 42, väntar sitt första gemensamma barn tillsammans med kärleken Viktor Philipsson, 35.

Carolina har sedan tidigare döttrarna Alicia och Adele tillsammans med expojkvännen Alexander Lydecker. Carolina har tidigare berättat om sorgen över att barnen inte bor hos henne hela tiden.

Tillsammans med vännen Carina Berg, 43, driver Carolina podden Gynning och Berg – hittar sig själva. Tjejerna är inte bara podcast-kollegor och bästa vänner utan de har även liknande familjesituationer. Tidigare i vår fick Carina dottern Juno och nu är det alltså bara några veckor kvar tills det är Carolinas tur. I sommar blir hon därmed mamma för tredje gången, även denna gång till en liten flicka.

Då är bebisen beräknad

Men vägen till att bli gravid igen har inte varit helt lätt för Gynning. I en intervju med Femina berättade hon om det glada beskedet.

Annons

– Det känns helt fantastiskt! Vi har verkligen kämpat länge känns det som. Jag trodde jag skulle bli gravid första gången vi hade sex, men det tog 1,5 år, sa hon då.

Beräknat förlossningsdatum för den lilla flickan i Carolinas mage är ungefär till mitten av juni. Carolina är däremot väldigt stor, något som hon berättat om flera gånger i podden den senaste tiden.

Nu börjar det med andra ord närma sig förlossningsdatumet och då hör det ju till att bli firad och motiverad inför den stora dagen. Sagt och gjort, så i helgen valde hennes vän Navid Kabiri, som dessutom ska bli dotterns gudmor, att fira ordentligt.

Stora bebislyckan inför förlossningen

Navid är krögare och entreprenör och han har tidigare berättat om lyckan över att bli gudmor till Carolinas dotter.

”Så otroligt stolt över min fina älskling Carolina Gynning. Två helt underbara barn och nu väntas en tredje komma till världen. Och jag har haft privilegiet att bli tillfrågad om jag vill vara gudmor, vilket jag ödmjukast tackat ja till. Jag ska bli världens bästa gudmor”, skrev han då på Instagram.

Annons

Partajet gick av stapeln hemma hos Carolina och det fanns mycket smått och gott både för barnen och för Carolina. På hennes Insta-story väljer hon nu att visa upp den soliga och festliga dagen.

”Asså kolla! Kolla vad han har gjort, så fint! Babygirl och massa blommor, tack älskling, love you”, säger Carolina i videoklippet.

Carolina Gynning
Carolina Gynning
Carolina Gynning
Carolina Gynning

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons