Carolina Gynning bryter ihop efter ritualen med ofödda dottern

Carolina Gynning

Carolina Gynning är gravid med sin tredje dotter. Nyligen var hon på Ibiza för att göra en ritual, både för bebisens och hennes skull. Nu visar bilderna från ritualen hur Gynning bryter ut i gråt.

Carolina Gynning, 42, väntar sitt första gemensamma barn tillsammans med kärleken Viktor Philipsson, 35.

Carolina har sedan tidigare döttrarna Alicia och Adele tillsammans med expojkvännen Alexander Lydecker. Carolina har tidigare berättat om sorgen över att barnen inte bor hos henne hela tiden.

LÄS MER: Biancas ilska efter Benjamins åsikter om skönhetsingreppen

Carolina har podden Gynning och Berg – hittar sig själva tillsammans med Carina Berg, 43. Tjejerna är inte bara podcast-kollegor, utan även mycket goda vänner. Och de avslöjade sina graviditeter i podden med bara några veckors mellanrum. Tidigare i vår fick Carina dottern Juno och nu är det bara några veckor kvar tills det är Carolinas tur. I sommar blir hon mamma för tredje gången, även denna gång till en liten flicka.

Gynnings glädje över graviditeten

I en intervju med Femina berättade hon om det glada beskedet, men att vägen till att bli gravida inte varit helt enkel.

– Det känns helt fantastiskt! Vi har verkligen kämpat länge känns det som. Jag trodde jag skulle bli gravid första gången vi hade sex, men det tog 1,5 år, sa Carolina Gynning då.

Carolina blev minst sagt glad över att vara gravid igen och den här graviditeten är med andra ord inget som hon tar för givet. Detta märks även med tanke på att hon gör andra saker än vad hon gjorde under graviditeterna med Alicia och Adele.

Alicia, Adele, Carolina Gynning

Gynning med döttrarna Alicia och Adele.

Johan Jeppsson/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolina Gynning brast ut i gråt under ritualen

Carolina alltid varit spirituell och det är nog inte många som missat att hon har en förkärlek till den spanska semesterön Ibiza. Så nu under våren reste hon dit igen, men det var inte vilken tripp som helst. I podden berättade Carolina att hon främst skulle dit för att gå igenom en ritual för gravida. Ritualen skulle ge massa styrka och hon skulle få ligga i "Paz famn".

Såklart så dokumenterades hela ritualen och nu har Carolina lagt upp den på Youtube. De härliga färgerna och de kreativa målningarna på Gynnings mage gör hela ritualen extra vacker. Och det hela var väldigt känslosamt för gravida Carolina som plötsligt bryter hon ut i gråt mitt under ritualen.

– Jag kommer skydda dig med hela mitt hjärta och all min styrka, och jag ska ge dig kärlek hela ditt liv, säger Carolina och måste sätta händerna för ansiktet.

– Jag känner dig så starkt, får Gynning fram trots att hon har gråten i halsgropen.

FOTO: Youtube

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings beslut för dottern – två månader innan förlossningen

LÄS OCKSÅ: Följarnas frågor om Viktor Philipson – efter Carolina Gynnings beslut