Olivia Baldwin om förlusten i Robinson 2021 – avslöjar det tittarna inte fick se

Olivia Baldwin
Exklusivt

Det är finalvecka i Robinson 2021 vilket betyder att deltagarna lämnar tävlingen på löpande band. I kvällens avsnitt blev det Olivia Baldwin som kom sist i tävlingen och därmed tvingades lämna.
– Väldigt besviken, säger hon till Hänt.

Robinson 2021 börjar lida mot sitt slut och på söndag får vi äntligen veta vem som kammar hem Robinson-statyetten och vinsten på en halv miljon kronor!

Nu är vi inne på den stora finalveckan och det har varit en riktigt händelserik säsong. Förutom att den spelats in i Sverige så har det även skett fusk i Gränslandet. Det hela slutade med att deltagarna diskades.

Tova-Sophias chockerande ord om Öfvergård – oväntade vändningen efter fuskbråket

Finalveckan började med att två "Gränsländare" kom in efter från i Gränslandet-finalen och det blev direkt röstning. Då existerade inte längre några immuniteter och det blev William Seth Wenzel som fick lämna tävlingen.

Efter det har det varit rejält ilsket på sociala medier där tittarna ifrågasätter hur de kunde sätta in det där extra örådet. Många tittare tror att det bara var ett sätt för produktionen för att få ut William.

Olivia Baldwin åker ut i finalveckan

I finalveckan är det tävlingar nästan varje dag och i gårdagens tävling blev det Annica Lundgren Frisk som tvingades lämna. Detta efter att hon kom sist in i mål. I kvällens avsnitt så var det en tävling som handlade om armstyrka som stod på agendan. Något som Olivia Baldwin inte blev särskilt glad över.

– När vi fick brevet att dagens tävling handlar om armstyrka så kände jag redan då att jag har så svaga armar. Jag var lite inställd på att det finns en chans att jag ryker. Jag är inte stark och har aldrig varit stark. Det var ingen tävling för mig, säger hon till Hänt.

Robinson 2021

Den första som ramlade fick lämna tävlingen.

Foto: TV4

Olivias egna ord om förlusten i tävlingen

När deltagarna ställde sig på tipp-brädan så var det Olivia som släppte taget först och därmed var hon ute ur tävlingen. Det var med andra ord ingen tävling för Olivia och trots att hon är nöjd med sin insats så finns det även en viss irritation mot att det blev just armstyrka.

– Jag åker hellre ut i en tävling än i ett öråd, i ett öråd så betyder det ju att ingen vill ha dig där. Vi sa det hela säsongen att man vill ju hellre åka ut i en tävling än i ett öråd. Men samtidigt känns det också så surt att åka ut i en tävling och speciellt när jag har varit topp tre i nästan alla tävlingar. Jag har inte kommit sist eller varit sämst i en enda tävling, förutom den här så det känns så himla surt, säger hon och fortsätter:

– Jag är väldigt besviken på att det var en tävling som handlade om armstyrka faktiskt. Jag har aldrig kunnat göra en armhävning i hela mitt liv, jag är verkligen svag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Olivia Baldwins ilska i Robinson – produktionens miss

LÄS OCKSÅ: Det här köpte deltagarna som diskades från Robinson 2021

FOTO: TV4

Senaste nytt