AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Olivia Baldwins ilska i Robinson – produktionens miss

20 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Olivia Baldwin
I kvällens avsnitt av Robinson får man se att Olivia Baldwin är på dåligt humör efter tävlingen, men man får aldrig veta varför.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om produktionens miss som tittarna inte får se.
– Jag var verkligen förbannad i typ två tre dagar. Jag kunde inte släppa det, säger hon.
Annons
Robinson-Dennis starka känslor för flickvännen "det första jag ska göra är att fria"Brand logo
Robinson-Dennis starka känslor för flickvännen "det första jag ska göra är att fria"

Robinson börjar lida mot sitt slut och en av de som tagit sig såhär långt i tävlingen är Olivia Baldwin. I en intervju med Hänt berättar hon varför hon tror att hon har kommit så långt.

– Jag tror att jag har kommit såhär långt för att folk där ändå har tyckt om mig. Jag tror inte det syns så mycket på tv, men jag var ändå en av de som var mest positiv och glad och som skiljde väldigt mycket på vänskap och spel, säger hon.

Men i kvällens avsnitt av programmet ser man att Olivia är nere. Nu avslöjar hon verkliga anledningen bakom hennes nedstämdhet.

Därför var Olivia Baldwin arg efter tävlingen i Robinson – berättar det tittarna inte får se

När deltagarna kommer tillbaka från tävlingen konstaterar William Seth Wenzel att det är väldigt låg stämning. Men det tittarna inte får se är att det faktiskt finns en väldigt tydlig anledning till Olivias ilska. Under tävlingen gick nämligen hennes bana sönder, något som hon menar påverkade hennes placering.

Annons

– Det som inte syns och är helt bortklippt är ju att min bana gick sönder. Och jag sitter i typ 30 sekunder på de här brädorna man ska lytta fram, jag vet inte hur jag ska förklara, men spännet där repen sitter fast lossnar för mig så jag åker liksom ner och fastnar där och kan inte ta mig varken bak eller fram. Så jag sitter ju där i kanske 30 sekunder och skriker och ropar "hallå hallå kolla hit! Avbryt tävlingen! Det har gått sönder, gör något!”, berättar Olivia innan hon fortsätter:

– Efter 30 sekunder avbryter de tävlingen men då har det ju gått tid när alla andra har kunnat förflytta sig och kommit vidare och jag sitter verkligen fast. Så jag var förbannad. När William säger att jag var missnöjd över tävlingen så var jag arg. Jag var verkligen förbannad i typ två tre dagar, jag kunde inte släppa det.

Olivia Baldwin om produktionens miss

– Jag vet inte om de gjorde en miss, men något har ju hänt. Jag var ju också den som vägde minst så något var ju fel på just den banan jag fick. Men det var ju absolut inte medvetet, men de bygger ju upp de där tävlingarna varje dag och det är klart att det är något som kan gå fel och något hände ju för den gick sönder, säger hon när hon får frågan om hon klandrar produktionen.

Annons