Sofia Wistam rörd till tårar efter dottern Sindy Rahms oväntade gest

Sofia Wistam & Sindy Rahm

När Sofia Wistam fyllde 55 år gav hennes dotter Sindy Rahm en present till henne som fick henne att börja gråta.
I podcasten Wahlgren & Wistam berättar hon nu om den fina gesten från dottern.
– Blir så rörd, säger hon.
Här är allt du behöver veta om Sofia Wistams succékarriär
Slå på ljud

Sofia Wistam är en av Sveriges mest folkkära programledare och har under sin karriär medverkat i program som Soff-i-propp, Sofias änglar och Över Atlanten. I helgen fyllde hon 55 år och blev minst sagt firad av både familj och vänner.

Nu berättar hon om den fina gesten från dottern Sindy Rahm som fick henne att börja gråta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sindy Rahms present till Sofia Wistam

Det är i podcasten Wahlgren & Wistam som Sofia berättar för sin vän Pernilla Wahlgren om den lyckade dagen. Under kvällen har hon nämligen varit på en lyxig restaurang med sin familj där hon blivit ordentlig firad - och under dagen fick hon även en oväntad present från sin dotter som hon blev väldigt överraskad av.

– Jag måste bara säga, något jag blev väldigt väldigt glad över var att min dotter Sindy hade bakat en semla till mig. Och hon är inte heller så speciellt "bakig" av sig, men hon var såhär "vad kan jag göra? Vad gillar mamma?". Och hon har ju inte så mycket pengar så hon bakade en jättegod semla till mig och det kan jag säga, det var så fantastiskt. Och sen så skrev hon en liten text till mig som hon läste, berättar Sofia exalterat.

Hon läser sedan upp texten som bland annat innehåller rader som "intervjuat Britney Spears, överlevt bröstcancer och seglat över Atlanten, och även fast det var länge sen Soff-i-propp sändes så har du aldrig tagit av dig manteln" och "vi kom hit för att fira vår mor som vi älskar så, och ikväll får du förhoppningsvis skåla med lite alkohol".

Sofia Wistam i tårar efter orden från dottern

Och texten fick Sofia att brista ut i gråt - något som dottern Sindy absolut inte hade räknat med. I podden berättar programledaren om dotterns chock:

– Hon bara "men gråter du mamma? Det skulle ju bara vara en rolig grej" och jag var bara såhär att "nej, det är så fint att du bara satt dig ner för att skriva det här till mig". Ord är ju helt fantastiskt.

Och Pernilla håller med.

– Ja, man blir ju så rörd som du säger när man får ord från sina barn eller att de skriver en sång eller dikt till en eller bakar en semla eller ritar en teckning, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Dermot Clemenger ber om ursäkt efter uttalandet i Let's dance 2021

LÄS OCKSÅ: Därför vill inte Pernilla Wahlgrens nya kille vara med i Wahlgrens värld

FRÅN FÖRSTASIDAN