Fotbollsspelaren Pierre Bengtsson är Carolina Neuraths nya pojkvän

Pierre Bengtsson och Carolina Neurath

Carolina Neurath har varit singel sedan skilsmässan från Niclas Engsäll förra året – men nu har det blivit ändring på det!
För Expressen bekräftar fotbollsspelaren Pierre Bengtsson att han och SVT-profilen är ett par.

Det var i augusti förra året som Carolina Neurath, 35, och dåvarande maken Niclas Engsäll, 45, skilde sig efter tre års äktenskap. Niclas arbetar som kreativ chef på en strategi- och varumärkesbyrå och under sin tid ihop visade de ofta upp sin kärlek till varandra på röda mattan.

Carolina och Niclas fick två döttrar ihop innan deras vägar skildes åt. Orsaken till skilsmässan är än idag oklar men något som är säkert är att de forna makarna har en fin relation till varandra.

”Bra vänner nu, då och alltid (med risk för att jinxa osv)”, har Carolina Neurath tidigare skrivit på Instagram.

Carolina Neurath om skilsmässan från Niclas Engsäll

I en intervju med Aftonbladet har Carolina tidigare berättat om sina tankar kring uppbrottet från Niclas.

– Jag har ett stort behov av att jobba, skriva, träffa kompisar och träna. Jag är inte heller så romantisk som person och det kan nog skapa en irritation och en frustration i en relation. Jag är också rätt dålig på att uttrycka känslor och prata om känslor, sa hon då.

Och nu har Carolina gått vidare i kärlekslivet. För Expressen bekräftar fotbollsspelaren Pierre Bengtsson, 33, att de är ett par.

BILDEN VISAR Filip och Linns återförening efter Let's dance

Nya romansen med fotbollsspelaren Pierre Bengtsson

Enligt uppgifter till tidningen är romansen mellan Carolina och Pierre inte direkt ny. De ska nämligen ha hängt ihop i flera månader – men hemlighållit detta.

– Det stämmer att de är ett par, säger nu agenten Patrick Mörk, som företräder Pierre Bengtsson.

Pierre spelar i det svenska fotbollslandslaget och laddar alltså just nu upp inför EM-slutspelet 2021, där Sverige möter Spanien i premiären nästa vecka. 33-åringen är också proffs i FC Köpenhamn och har tidigare spelat i Tyskland och Frankrike.

LÄS OCKSÅ: Carolina Neuraths första ord om skilsmässan från Niclas Engshäll

LÄS OCKSÅ: Allt du behöver veta inför fotbolls-EM i sommar

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Ernst van Norde

SENASTE NYTT!