Filip Lamprecht och Linn Hegdal syns ihop efter Let's dance 2021

Linn Hegdal och Filip Lamprecht.

För ett par veckor sedan vann Filip Lamprecht och Linn Hegdal TV4:s succéprogram Let's dance.
Nu har dansparet återförenats – och delar gärna med sig av bilder i sociala medier.
Slå på ljud

Filip Lamprecht, 24, är främst känd för att han är son till tv-profilen Kristin Kaspersen, 51, och idrottsprofilen Martin Lamprecht, 58. Han är dessutom tillsammans med Peg Parnevik, 25.

Under kändissonens medverkan i Let's dance 2021 stormade det mycket kring förhållandet mellan honom och Peg. Hon slutade följa honom på Instagram, hon gratulerade inte honom till vinsten av Let's dance och i samma veva började Peg umgås en hel del med en gammal flamma vid namn Taylor. Både Peg och Filip har dementerat uppbrottsryktena och nyligen var paret på en restaurang tillsammans.

Dramatiken under Let's dance 2021

Anledningen till att det blev rubriker berodde till viss del på grund av att Filip och hans dansparnter Linn Hegdal, 25, kom varandra väldigt nära varandra. Peg tyckte då Let's dance-redaktionen skojade på henne bekostnad och att de antydde att det var en romans på gång mellan Filip och Linn.

Filip har berättat att Peg har mått väldigt dåligt under hans medverkan i programmet. I Martin Björks, 49, intervjuformat Intimt med Björken säger Filip att folk har behandlat henne illa.

VÄNDNING Peg i tårar efter relationskampen

– Det var jobbigt i början och folk var elaka mot henne och det var där det gick för långt. Det blev tufft för henne och för mig är det tråkigt att när jag väljer att ställa upp i någonting och så slutar det med att det blir bakslag för henne, berättade han för Martin i programmet.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht återförenas på Gröna lund

Peg och Filips förhållande verkar vara mer stabilt nu när Let's dance är över. Däremot gick det igår att se på Gröna Lunds Instagram att Filip och Linn var på premiären av nöjesparken tillsammans. Andra Let's dance-deltagare var också på plats, bland andra Keyyo och Hugo Gustafsson.

Gröna Lund har bjudit in flera kända personer för att visa att nöjesparken äntligen har öppnat igen efter alla restriktioner.

Linn la också ut en bild på sin Instagram från Gröna Lund. På bilden syns Keyyo och Filip när de åker attraktionen Flygande mattan. Flera personer har kommenterat Linns bild, bland andra Filips mamma Kristin Kaspersen, jurymedlemmen i Let's dance Dermot Clemenger och artisten Hanna Hedlund.

Gröna Lunds instagramstory när Linn Hegdal, Filip Lamprecht, Keyyo och Hugo Gustafsson besöker öppningen av Gröna Lund.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik och Filip Lamprecht visar upp kärleken efter uppbrottsryktet

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht om relationen med Peg Parnevik – så ligger det till

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, TV4

SENASTE NYTT!