Filip Lamprecht om relationen med Peg Parnevik – så ligger det till

Filip Lamprecht om Peg Parnevik

Under Filip Lamprechts medverkan i Let's dance 2021 har förhållandet mellan honom och Peg Parnevik varit stormigt.
Nu berättar Filip hur dåligt Peg har mått under tiden.
– Folk var elaka mot henne, säger han.

Filip Lamprecht, 24, är känd för sin vinst i Let's dance, där han vann tillsammans med dansaren Linn Hegdal, 25. Filip är även son till den folkkära programledaren Kristin Kaspersen, 51, och idrottaren Martin Lamprecht, 57.

Under hela Filips tid i dansprogrammet har hans namn ofta synts till i tidningsrubrikerna. Övervägande delen av rubrikerna har handlat om hans förhållande med artisten och tv-profilen Peg Parnevik, 25.

Så hur står det egentligen till med paret efter den senaste tidens mediastorm omkring dem?

Vad har hänt mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik?

Sedan Let's dance start har Peg och Filips relation stått i centrum. Paret slutade följa varandra på Instagram, Peg berättade att de går i parterapi i sin podcast och talade ut om att hon ansåg att TV4 skojade om deras relation på hennes bekostnad.

Sedan har det även spekulerats om att Filip och hans danspartner Linn Hegdal skulle ha haft någon romans och det har ryktats om att Filip och Peg skulle ha gjort slut.

CHOCK Följarnas ord efter Kristin Kaspersens bild på Filip

I en intervju med P4 Extra har Filip tidigare berättat om Pegs tuffa tid när han var med i Let's dance.

– Det har ju varit en extremt tuff period för henne. Det är folk som har valt att skriva och höra av sig till henne, skriva elaka saker, berättade Filip och fortsatte:

– Det blir svårt när man inte kan göra nåt åt det, man kan aldrig få folk att sluta skriva och sådär. Och det är jobbigt att se, jättejobbigt.

Filip Lamprechts nya ord om relationen med Peg Parnevik

I veckan var Filip Lamprecht med i programledaren Martin Björks, 49, intervjuprogram Intimt med Björken på YouTube. Under intervjun frågar Martin Filip hur relationen med Peg ser ut idag.

Filip svarar:

– Det är jättebra! Vi är ihop.

Filip Lamprecht berättar sedan återigen varför det var så tufft för flickvännen under Let's dance.

– Det var jobbigt i början och folk var elaka mot henne och det var där det gick för långt. Det blev tufft för henne och för mig är det tråkigt att när jag väljer att ställa upp i någonting och så slutar det med att det blir bakslag för henne, säger han och fortsätter:

– Många har fått för sig att hon inte är snäll mot mig. I Parneviks klipptes det lite oschysst mot henne. Det var för att göra en rolig grej men det fick inte henne att se askön ut, men hon är asskön.

Ja, trots den tidigare turbulensen i relationen så är paret fortfarande tillsammans. Vi kan inte något annat än att önska de två all lycka i framtiden!

Filip Lambrecht och Peg Parnevik P3 Guld galan, P3-guld 2019
FOTO: Tommy Holl/TT

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik släpper ny musik efter tuffa tiden med Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks kärleksfulla ord till Tayler – sanningen om relationen

FOTO: YouTube, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt