Peg Parnevik släpper ny musik efter tuffa tiden med Filip Lamprecht

Filip Lamprecht, Peg Parnevik

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har varit ett par i drygt fem år.
Den senaste tiden har däremot varit tuff för paret – men nu verkar det vända för Peg.
– Det löser sig, säger hon i podden Pillowtalk.

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, har haft det tufft i samband med Filips medverkan i Let's dance 2021. Till en början var Peg väldigt stöttande, men efter följarnas negativa kommentarer valde hon att ta avstånd från både Filip och danstävlingen.

Det hela började med att Peg tog en paus från sociala medier och i samma veva valde hon även att avfölja Filip. Efter det har saker och ting dock löst sig och paret har gått i parterapi.

Trots det har Peg drabbats väldigt hårt av följarnas ord och spekulationerna om att det skulle vara mer än vänskap mellan Filip och hans danspartner Linn Hegdal, 25. Det har även ryktats om att Filip och Peg skulle ha gjort slut – något som de båda har dementerat.

Filip Lamprecht om Pegs mående

Några dagar innan Let's dance-finalen medverkade Filip i en intervju med P4 Extra där han berättade hur tiden varit utanför danslokalen. Han berättade då om hur tufft det varit för Peg och känslan av att inte kunna göra så mycket åt saken.

– Det har ju varit en extremt tuff period för henne. Det är folk som har valt att skriva och höra av sig till henne, skriva elaka saker. Det är extra svårt när situationen är att jag har valt att ställa upp på nånting som är fantastiskt roligt. Det är ju min upplevelse och mitt val, sa Filip och fortsatte:

– Men att det hamnat på henne gör ju en lite frustrerad och man blir ju ledsen och man vill ju bara kunna ta det ifrån henne, den känslan. Man har ju inte riktigt nån kontroll heller. Det blir svårt när man inte kan göra nåt åt det, man kan aldrig få folk att sluta skriva och sådär. Och det är jobbigt att se, jättejobbigt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Filip Lamprecht, Peg Parnevik

Filip och Peg har varit ett par i flera år.

Karin Trnblom/TT

Peg Parneviks glädjebesked

När det stod klart att Filip hade vunnit Let's dance var lyckan total för honom. Även mamma Kristin Kaspersen, 51, var helt överlycklig av glädje. Någon som dock valt att inte uttala sig om Filips vinst är Peg, vilket kanske är förståeligt med tanke på hur hon har mått under tävlingens gång.

Men nu kommer ett glädjebesked – Peg verkar nämligen vara mycket gladare nu och roliga saker ligger framför henne!

I ett inlägg på hennes Instagram story berättar hon nu om vad som komma skall:

”Jag tror inte ens ni fattar vad som är på gång”, skriver Peg.

Även i podden Pillowtalk med Peg och Penny Parnevik berättar artisten om vändningen i måendet.

– Jag var och gjorde en ansiktsbehandling, och då hade jag varit där typ några veckor innan och hon ba "jag har verkligen tänkt på dig, jag kände på mig att du mådde dåligt". Och jag kände att jag var så dryg, det har varit typ två månader nu, jag har inte haft energi att ens prata med folk, säger hon och fortsätter:

– Men nu känner jag mig bara så här "easy, breezy, beautiful".

Peg Parnevik konstaterar även att allt löser sig.

– I feel like on top the world to be honest. Det löser sig! Jag löser det åt mig själv, så känner jag, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks tystnad – efter Filip Lamprechts vinst i Let's dance

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht om tuffa tiden med Peg Parnevik: ”Jobbigt att se”

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!