ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Cecilia Ehrlings uppmaning till TV4 efter upptäckten i Let's dance 2021

25 maj, 2021 
Cecilia Ehrling Let's dance

Cecilia Ehrling Danermark är en mycket omtyckt dansare som vunnit Let's dance flera gånger!
För ett tag sedan pikade hon TV4 om att dansproffsen borde hyllas mer – i en intervju med Hänt berättar hon nu sanningen bakom kommentaren.
– Vi dansare gör också ett enormt jobb och lägger ner tid, säger Cecilia.

Annons
Petra Medes okända relation till David Lindgren – så känner de varandraBrand logo
Petra Medes okända relation till David Lindgren – så känner de varandra

Let’s dance-profilen Cecilia Ehrling Danermark är en av de omtyckta dansarna som varje år lär kända personer att dansa i Let's dance. Men år 2021 medverkade inte dansstjärnan på grund av att hon var gravid, och numera kan hon titulera sig som tvåbarnsmamma! Tillsammans med Fredrik Danermark har de sönerna Hugo och nyfödda Theo, som föddes i april.

Så träffade Cecilia kärleken Fredrik

Cecilia och maken Fredrik är lyckligt gifta, men att deras två vägar skulle korsas hade de ingen aning om. De blev nämligen ihopparade av ett par vänner.

Hur träffades ni?

– Vi blev ihopparade av gemensamma vänner. Han bodde i Australien och hade inga tankar på att flytta hem, men efter att vi träffats i tre dagar så bestämde han sig för att flytta hem till Sverige. Han åkte tillbaka och gjorde sig av med allt i Australien och tre veckor senare plingade det på min dörr, sedan dess har det varit vi. Det gick väldigt fort, säger Cecilia.

Annons

Hur håller ni kärleken vid liv?

– Det är svårt med dejter nu, på grund av två småbarn. Men det är som ett Aktiebolag brukar vi skoja om ibland, i en relation krävs det logistik. Man får unna sig tiden man får tillsammans på kvällarna och ägna den till att prata och umgås.

Cecilia beskriver sin tid som tvåbarnsmamma som fantastisk.

– Det är fantastiskt att få se mig och min man i våra barn. Denna gången är allting lugnare, jag är mycket coolare. Jag vill verkligen passa på att njuta och leva i nuet. Det känns även fantastiskt att kunna få barn igen, det är jag glad för.

Cecilia om piken till TV4 och Let's dance

Cecilia följde såklart Let's dance-finalen, där det stod mellan två killar, men det var något annat som hon uppmärksammade på sociala medier. Nämligen att dansproffsen bör hyllas mer – i detta fall tjejerna Linn Hegdal och Katja Lujan Engelholm.

Var det lite av en pik till Let's dance?

– Nej men jag tycker att kändisarna som tävlar får väldigt mycket uppmärksamhet. Men vi dansare gör också ett enormt jobb och lägger ner tid. Vi lägger undan allt annat och bara kör! Det är tack vare tjejerna som Anis och Filip stod i final. De är så himla engagerade och jag ville bara påminna om att man inte får glömma det. Utan dem blir det inte ett resultat, säger Cecilia och lägger till:

– Jag tycker att det ska vara fokus på själva paret, vi är ändå de som får komma tillbaka varje år. Jag tycker faktiskt det, men i år har det varit mycket bättre. Det kändes som de fick mycket mer plats och tid.

FOTO: TV4/Karin Törnblom/TT

Annons