13-barnsmamman Mirka Norrströms nya kille – har hittat kärleken igen

13-barnsmamman Mirka Norrströms nya kille – har hittat kärleken igen

Mirka Norrström har träffat kärleken!
Efter flera år som singel berättar hon nu om lyckan – och trots att de bara har känt varandra en månad så är hon kär.
”Blev ganska snabbt väldigt kära”, skriver hon till Hänt.
Carina och Erik Bergs kärlekssaga
Slå på ljud

Mirka Norrström känner vi alla igen från det folkkära programmet Familjen annorlunda där hon tillsammans med ex-maken Peter Norrström visade upp familjelivet med alla sina barn.

Efter sin medverkan i flera säsonger så började Mirka blogga, där hon numera visar upp allt ifrån vardagsliv till tuffa motgångar. Idag är hon mamma till hela 13 barn!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ex-maken Peter Norrström och Mirka Norrströms relation idag

Efter Peter och Mirka gjort slut har relationen svajat, men på senare dagar har de två fått bättre kontakt, vilket Mirka tidigare berättat för Hänt.

”Jag och Peter har pratat en hel del sista tiden och även grillat ute tillsammans med barnen. Vi satsar på att kunna hitta på lite olika saker ihop med barnen då och då vilket vi tror är bra för barnen”, skrev hon då.

Det var under en Instagram-live som Mirka berättade att kontakten blivit bättre. När följarna frågade om Mirkas mående och hur Peter har förhållit sig till hennes kamp svarade hon att de har bättre kontakt.

– Ja, jo men det måste jag ändå ge honom. Vi har fått mycket bättre kontakt och så, så jag ska definitivt inte gnälla, sa hon då.

Mirka Norrström har hittat kärleken igen efter skilsmässan

Sedan Mirka och Peter gjort slut har kärlekslivet hamnat på paus, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att barnen och familjelivet kommer mellan.

Men nu kommer Mirka med ett glädjande kärleksbesked på bloggen. Hon har nämligen förälskat sig på nytt! Detta bekräftar hon på sin egen blogg.

”Jag berättade i liven att jag har hastigt och lustigt gått och blivit kär. Plötsligt händer det när man minst anar. Men det känns otroligt bra även fast vi är i startgroparna än så länge. Mer än så tänker jag dock inte säga om det hela ännu.”

När Hänt når Mirka Norrström berättar hon om lyckan och att det fortfarande är väldigt nytt.

”Detta är väldigt nytt och därav kommer jag att vara lite hemlig. Vi har väl känt varandra i ca 1 månad nu men klickade direkt och blev ganska snabbt väldigt kära. Det känns dels konstigt då jag hade väl gett upp om att träffa någon men samtidigt känns det helt fantastiskt härligt och spännande”, skriver Mirka till Hänt.

Barnen har dock inte hunnit träffa nya kärleken än.

”Vissa har pratat med honom i telefon bara och de flesta har pratat lite via FaceTime. Men de ska få träffas om ett par veckor”.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens första bilder med nya killen – nu visar hon

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Boris Lennerhov helt från Ullared efter tolv säsonger

FOTO: CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT / Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN