LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mirka Norrströms kärleksliv efter skilsmässan från Peter Norrström

14 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Mirka & Peter Norrström
Flera år har gått sedan Mirka Norrström skiljde sig från ex-maken Peter Norrström.
Nu berättar hon hur kärlekslivet ser ut idag!
Annons
Mirka Norrströms oro efter sjukdomsbeskedetBrand logo
Mirka Norrströms oro efter sjukdomsbeskedet

Mirka Norrström blev känd för svenska folket när hon var med i succéprogrammet Familjen annorlunda. Där kunde tittarna följa henne och maken Peter Norrströms vardag med deras 13 barn under flera säsonger, men plötsligt kom det tråkiga beskedet att Mirka och Peter bestämt sig för att gå skilda vägar. De hade då varit tillsammans i över 23 år, och många av tittarna var chockade när de fick läsa om beslutet.

Nu berättar Mirka hur hennes relationsstatus ser ut idag.

Sanningen bakom skilsmässan från Peter Norrström

Att gå igenom är en skilsmässan är sällan enkelt, och att ha 13 barn tillsammans gör det inte direkt lättare. Men när Mirka under en frågestund fick frågan om livet efter skilsmässan blev som hon tänkt sig förklarar hon att hon där och då inte hade någon bild av hur det skulle bli mer än att hon var tvungen att göra det.

Annons

”Ärligt så hade jag inte så mycket tankar om hur det skulle bli, bara att för mig var det enda alternativet. Sen hade jag ju trott om mera gällande barnen men men. Viktiga är att sånt funkar bättre nu”, skrev hon då.

I en intervju med Hänt har Mirka också berättat att den tuffa tiden gjorde henne starkare och att hon är övertygad om att det var det bästa för familjen.

– Det är de de sakerna som har stärkt mig mycket och lärt mig att jag kan och klarar av så mycket mer än det jag kanske trodde innan. Jag har blivit mycket starkare i mig själv och har ett helt annat självförtroende i mig själv. Och sammanhållningen har blivit helt annorlunda i familjen, sa hon då.

Mirka Norrströms nya relationsbesked efter skilsmässa från Peter

Flera år har nu gått sedan skilsmässan från Peter, och han har idag träffat en ny. Detta får Mirkas följare att undra hur det ser ut för henne på kärleksfronten, och under hennes frågestund på Instagram passar de därför på att ställa den frågan.

Annons

”Är du singel?”, frågar en följare varpå Mirka bestämt svarar:

”Japp.”

Om Mirka är öppen för att träffa någon eller inte lämnar hon okommenterat, men i en tidigare intervju med Hänt har hon varit tydlig med att hon inte tänker träffa vem som helst.

– Det måste ju vara en speciell människa som ska klara av att leva ett sånt liv som jag har, sa Mirka Norrström då och fortsatte:

– Jag vet inte, jag har blivit väldigt kräsen. Och man märker ju väldigt fort vad de är ute efter. Jag känner inte att jag har tid för massa drama. Det finns så mycket konstiga människor som skriver.

Annons