LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ullared-Boris verkliga relation till Ola-Conny och Morgan

13 apr, 2021 
Ola-Conny, Morgan och Boris
Boris Lennerhov var under flera år Gekås Ullareds vd och han syntes till i programmet flera gånger.
Nu avslöjar han hur relationen till kollegorna Ola-Conny och Morgan har blivit genom åren.
– Jag har försökt att leda dem, säger han.
Annons
Morgan & Ola-Conny provar SNAPCHATBrand logo
Morgan & Ola-Conny provar SNAPCHAT

Boris Lennerhov, 65, var vd för Gekås Ullared under flera års tid. Under sin tid som vd blev han dessutom en omtyckt tv-profil då han ofta medverkande i kanal 5:s program Ullared. Genom åren har tittarna fått ta del av Boris engagemang och han har minst sagt varit en omtyckt person på varuhuset.

Förutom att se Boris i tv-rutan fick tittarna dessutom följa medarbetarna Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren som även de jobbar kvar på varuhuset, och än idag har Boris en relation till de båda.

I en intervju med Hänt avslöjar nu Boris verkliga relationen till Ola-Conny och Morgan samt vad det var som gjorde att han blev tvungen att rycka in som vd igen.

Därför blev Boris vd igen för Gekås Ullared efter att han slutat

Idag är faktiskt Boris styrelseordförande i bolaget och trivs med det, i början av 2021 tog nämligen Patrik Levin över som vd. Boris känner nu att han fått mer tid att umgås med familjen och frun Rose-Marie.

Annons

– Jag slutade som vd årsskiftet 2014-2015. Jag tyckte det räckte efter en så lång tid, säger Boris.

Men några år senare var han tvungen att rycka in igen som vd trots att han slutat.

– Sedan blev det som det blev i Ullared. Jag var tvungen att kliva in igen hösten 2017. Jag lovade göra det tills vi hade hittat en ny vd, men det tog lång tid så det blev ytterligare några år helt enkelt, säger han och fortsätter:

– Läget var lite akut. Så lämnade den som efterträtt mig, då vi inte riktigt var överens. Då sa de ”nu får du faktiskt ställa upp här”. Det var inte min riktiga önskan men jag gjorde det för personalens skull. Jag kände att jag har ju varit vd och att det har gått bra tidigare.

Boris Lennerhovs relation till kollegorna Ola-Conny och Morgan

Både Morgan och Ola-Conny blev kända i samband med deras medverkan i programmet Ullared precis som Boris. Och även de två jobbar kvar på varuhuset, Boris berättar nu att han har en bra och stöttande relation till de båda.

Annons

– Jo min relation till dem är väldigt god och har varit genom alla år, jag har varit mycket av ett bollplank och försökt få dem att klara sig. Jag har försökt att leda och stöttat dem. Jag vill att de ska tänka på sig själva, de har ju varit rätt tacksamma i alla år.

– De har även tyckt att det har varit tacksamt att kunna prata om de ena och det andra, avslutar Boris.

FOTO: Karin Törnblom/TT // Tomas Ohlsson/TT

Annons