Ullared-Morgans nya ord om relationen med Ola-Conny

16 mar, 2020 
https://image.hant.se/byline-linnea-lundgren-131x150.jpg.jpg?imageId=4978193&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Linnea Lundgren
Morgan och Ola-Conny
I hela elva säsonger har tittarna kunnat följa profilerna Morgan och Ola-Conny i kanal 5:s succéprogram Ullared.
Men trots att vännerna synts en hel del tillsammans i rutan så verkar verkligheten vara en annan då Ola-Conny tidigare berättat att de inte umgås med varandra privat.
Något som Morgan Karlsson däremot har en annan åsikt om.
– Han passar min katt när jag är bortrest, berättar han för Hänt.
Annons
Maria Olsson tvingas lämna Biggest loser – efter regeländringen
Maria Olsson tvingas lämna Biggest loser – efter regeländringen

I kanal 5:s långkörare Ullared får tittarna följa med till varuhuset Gekås där stammisar och personal . Sedan starten 2009 har Mogan Karlsson och Ola-Conny Wallgren gjort ett starkt intryck på publiken och elva säsonger senare kan man lätt konstatera att de blivit två av kanalens mest folkkära profiler.

De båda vännerna har porträtteras som ett riktigt radarpar och bilden av dem båda som bästa vänner förstärktes ytterligare när de fick de alldeles egna programmet En stark resa med Morgan och Ola-Conny. Med tv-profilerna i huvudrollen blev programmet en given succé och gick i hela sex säsonger. Men under de senaste åren har Morgan och Ola-Conny synts allt mindre tillsammans.

När Ola-Conny av Expressen fick frågan om de båda var ovänner svarade han skarpt.

– Jag har faktiskt ett eget liv och vi hänger inte med varandra 24 timmar om dygnet. Det är precis som att de tror att jag och han inte har något annat liv än att bara vara med varandra. Och då kan jag bli lite sur, sa han då.

Annons

Ola-Conny: “Vi fick nog”

Ola-Conny berättade även att vännerna knappt umgås med varandra privat utan i själva verket “tröttnat” lite på varandra efter de tuffa tv-inspelningarna.

– Vi fick väl lite nog av varandra det kan man nog säga, har Ola-Conny sagt trots att han är noga med att understryka att de båda inte är osams.

Men då Hänt pratar med Morgan låter det annorlunda. Även om Morgan inte vill kommentera Ola-Connys uttalande så berättar han att de båda är goda vänner – som umgås både i arbetet och privat.

– Ola-Conny och jag är väldigt bra vänner. Vi umgås en del med varandra och han tar hand om min katt när jag är bortrest till exempel, säger han.

Hoppas på fler program

Förutom de program som vännerna gjort tillsammans har både Ola-Conny och Morgan setts delta i diverse program en och en. Bland annat har Morgan varit en av deltagarna i Biggest Loser VIP och Ola-Conny gjorde ett starkt intryck då han 2018 var en av de kända namn som ställde upp i Farmen kändis.

Annons

Och Morgan stänger inte dörrarna för att man kommer att kunna se honom i framtida program utanför Gekås – med eller utan Ola-Conny.

– Jag vet inte om det blir några fler program med oss. Vi har ju blivit handplockade till det där programmet. Skulle vi få erbjudande om att göra ett program så skulle jag hoppa på direkt. Det där reseprogrammet vi gjorde var ju fantastiskt.

Annons