Peg Parneviks kärleksfulla ord till Tayler – sanningen om relationen

Peg och Tayler

Sedan Peg Parneviks pojkvän Filip Lamprecht vann Let's dance 2021 har det varit ganska tyst från artisten.
Men nu väljer hon att hylla sitt ”ex” tillika bästa vän Tayler på sociala medier.

Peg Parnevik, 25, blev känd för svenska folket i realityserien Parneviks. Där kunde vi följa Peg med syskonen och föräldrarna Jesper Parnevik och Mia Parnevik i Florida.

Men sedan Peg Parneviks pojkvän Filip Lamprecht, 24, medverkade och dessutom vann Let's dance 2021 har det stormat kring deras relation. Peg har öppenhjärtigt talat ut i den egna podden Pillowtalk om hur hon ser på programmet och att hon är besviken, då TV4 ska ha skämtat på hennes bekostnad, enligt Peg. Något som TV4 senare dementerade i ett uttalande.

– Vi vet inte vad som kan ha uppfattats som att att vi skämtat på hennes bekostnad. Vi önskar Peg allt väl, berättade Fia Fång exekutiv producent för programmet då till Hänt.

Exklusivt
LÄS MER: FÖRSVANN Cecilias nya ödesbesked om Let's dance

Pegs tystnad efter Filips vinst i Let's dance

Sedan Filips vinst har vi inte hört så mycket från Peg. Men i förra veckans avsnitt av podden berättade hon att det finns mer drama som ingen känner till.

– Det har blivit otur på otur på otur, det har hänt så mycket mer drama som jag inte kommer säga i podden för det är privat, berättade Peg.

– Jag har hamnat i småtjaffs med alla, allting som kunde gå fel har gått fel. Det är bisarrt. Vi var på en inspelning, av alla personer som var där så var det en person som jag bara ”varför är den här människan här”? Och det hade varit så mycket bråk.

Efter dramat – Peg hyllar ”exet” Tayler

Peg har tidigare i podden varit öppen med sin relation till ”exet” Tayler. Hon kallar dem inte riktiga ex men förklarar att de har haft ett tycke för varandra för ett par år sedan.

– Jag och Tayler har pratat om det, vi är inte ex på riktigt, det är att ta i med tårna lite. Men vi connectar väldigt bra. Vi träffades första dagen i skolan och blev supernära, vi blev förvirrade och tänkte ”ska vi vara tillsammans nu”?, berättade Peg.

– Jag var i USA i en längre period i höstas och vi hade skrivit fram och tillbaka. Nu ses vi hela tiden och hörs hela tiden. Jag är så glad, han är verkligen en sådan person som jag pratar om allt med.

Dessutom har Peg och Tayler planer på att flytta till LA ett tag, men när har inte Peg gått ut med.

– Jag funderar på det, inte typ en längre period. Jag och Tayler vill flytta till LA en stund.

Nu hyllar dessutom Peg Tayler på sociala medier med ett bildspel på de två tillsammans. Under bilderna skriver hon: ”ILY” följt av hjärtan.

Peg Parnevik & Tayler

Peg och Tayler

FOTO: Instagram

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens första bilder med nya killen – nu visar hon

LÄS OCKSÅ: Väder-Madeleine Westin om sambon Claes och svåra familjesorgen

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram