Då kommer Cecilia Ehrling tillbaka till Let's dance efter avhoppet

Cecilia Ehrling Danermark
Exklusivt

Cecilia Ehrling Danermark är nybliven tvåbarnsmamma och är en stark profil i Let's dance.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om tiden på sjukhuset efter förlossningen – men även om hon kan tänka sig ställa upp i Let's dance igen.
– Jag vet inget än, säger Cecilia.

Let’s dance-profilen Cecilia Ehrling Danermark är en av de omtyckta dansarna som varje år lär kända personer att dansa i TV:4s succéprogram Let's dance. I år har hon dock valt att inte medverka i programmet för att hon väntade barn.

Cecilia är gift med Fredrik Danermark, som hon har sonen Hugo, 2, med. Nu har paret blivit föräldrar igen, och Hugo har äntligen fått en litet syskon som har fått namnet Theo.

I en intervju med Hänt berättar Cecilia nu om hon kan tänka sig att ställa upp i Let's dance igen och om den tuffa tiden på BB.

LÄS MER: SORG Anders Bagge om ofrivilliga barnlösheten

Cecilia Ehrling om tiden på sjukhuset och förlossningen

När Cecilia berättade att Theo kommit till världen avslöjade hon att förlossningen blev traumatisk på grund av att hon hade en infektion i kroppen. Det slutade med akut kejsarsnitt och Cecilia fick vara kvar på BB i en vecka.

– Jag blev ju sjuk först under förlossningen som var en infektion i kroppen. Då avtog mina värkar och då fick jag värkstimulerande dropp. Då blev Theo i magen superstressad och då var de tvungna att ta ut honom fort, för han mådde inte bra. Så det blev akut kejsarsnitt. Och det var egentligen min största skräck, när jag väntade min första son Hugo. Men denna gång var jag mer lugn.

Hur var det?

– Det var tolv personer i det lilla rummet på operationen, men sedan så fick jag ligga kvar på uppvak och var rätt mör. De hade märkt att jag hade dåliga värden, men de visste inte vad det berodde på. Så det tog ganska lång tid innan jag blev bra, därför blev det en vecka på BB. Just den infektionen som jag fick är väldigt ovanlig. Men jag kände mig så omhändertagen, säger Cecilia.

Samtidigt är hon tacksam över den vård hon har fått.

– I ett annat land hade jag och Theo kanske inte levt.

Cecilias Ehrlings nya ödesbesked om Let's dance

I fjol medverkade Cecilia i Let's dance och dansade tillsammans med Jan Björklund. I år var Cecilia inte med på grund av sin graviditet, men hon avslöjar att hon längtar till dansen och vill jättegärna vara med nästa år.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kommer du sluta med Let's dance eller siktar du på att komma tillbaka?

– Absolut! Jag tycker att det är jätteroligt, just det här med att få lära nybörjare för att sedan se dem utvecklas så mycket och lära sig. Jag gillar det här med att träffa människor, säger Cecilia och fortsätter:

– Det blir ju olika dansare från år till år så jag vet inget än, vi får ju liksom veta per år om man får vara med, vi har inga långtidsavtal. Allt är väldigt hemligt vem man ska dansa med och så, men absolut vill jag vara med redan nästa år.

LÄS OCKSÅ: Dermot Clemenger avslöjar okända kärleksryktet i Let's dance 2021

LÄS OCKSÅ: Joanna Swica om bortklippta scenen i Robinson 2021 – okända skadan

FOTO: Karin Törnblom/TT Charlotte Brunzell/TT