LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dermot Clemenger avslöjar okända kärleksryktet i Let's dance 2021

21 maj, 2021 
Let's dance 2021
Let's dance är över för denna gång och det blev Filip Lamprecht som stod som vinnare.
Nu avslöjar jurymedlemmen Dermot Clemenger att det kan ha uppstått en romans under säsongen – som TV4-tittarna inte känner till.
”Det ryktades om”, skriver han.
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Årets säsong av Let's dance har bjudit på skratt, tårar och inte minst fantastiska uppträdanden från de tävlande. Efter en mycket tuff och jämn final stod det klart att Filip Lamprecht, 24, vann tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 25. Efter tio veckor slit, dansande och kämparglöd fick han lyfta glasskon och kan numera titulera sig som vinnare av Let's dance 2021.

Dessutom är Linn Hegdal den första att vinna programmet två gånger i rad, då hon i fjol vann tävlingen tillsammans med John Lundvik.

Dramatiken bakom kulisserna i Let's dance – kritiken mot TV4

Filip Lamprechtm som varit en av de mest omtalade personerna i årets säsong, har förutom dansen haft det stormigt med flickvännen Peg Parnevik, 25.

Efter ett romansrykte valde Peg att avfölja Filip på sociala medier för att sedan tala ut i sin podd Pillowtalk om synen på Let's dance. Hon påpekade att produktionen skulle ha skämtat på hennes bekostnad. Men även att Let's dance ska ha påverkat relationen mellan henne och Filip negativt.

Annons

– Vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här, berättade Peg.

– Jag tycker inte om Let's dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår.

Sedan Filips vinst har det varit tyst från Pegs sida och vi har inte sett paret umgås på sociala medier, vilket Hänt rapporterat om tidigare.

Kärleksparet i Let's dance – jurymedlemmen talar ut

Men förutom kärleksrykten så blev det stor uppståndelse när deltagaren Carola Häggkvist drastiskt valde att hoppa av på grund av utmattning och brist på vila.

Carolas danspartner Tobias Karlsson stöttade artistens beslut att hoppa av.

– Det känns ändå bra, det är inte mycket man kan göra. Det hade varit jättekul att få gå ännu längre och jag tycker såklart det är tråkigt att det tar slut. Men jag stöttar Carola i det här till hundra procent, konstaterade Tobias.

Annons

Juryn bestod i år som vanligt av Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving. Men apropå romansrykten så har Dermot Clemenger nu avslöjat att han hört ryktet att det ska finnas ett kärlekspar efter årets säsong! Detta bekräftade han under en frågestund på Instagram.

FOTO: Instagram

Det var på frågan om det blev ett kärlekspar efter säsongen som Dermot svarade väldigt hemlighetsfullt: ”Inte som jag känner till men det ryktades om..............”

FOTO: TV4

Annons