Joanna Swica om bortklippta scenen i Robinson 2021 – okända skadan

JOANNA SWICA

I torsdagens avsnitt av Robinson blev Joanna Swica väldigt ledsen och ger sig själv kritik.
Men hur kommer det sig? Nu avslöjar hon att TV4 klippt bort scenen när hon skadade sig.
– Det är skitjobbigt, säger Joanna.

Robinson 2021 närmar sig final-veckan och under resans gång har det hänt en hel del. Nu närmar sig deltagarna finalveckan och inom kort vet vi vem som är vinnare av Robinson 2021.

Det har minst sagt varit en annorlunda säsong. Vanligtvis brukar Robinson spelas in i ett tropiskt klimat, men i år tvingades TV4 att spela in i Sverige på grund av coronapandemin. Inspelningarna har ägt rum i de norrländska skogarna, närmre bestämt Haparanda.

Exklusivt
REDER UT Doktor Mikaels svar om viktnedgången i Robinson

Bråken i Robinson 2021 – kommentarerna som väckte ilska

Säsongen har bjudit på både lyckostunder och bråk. För ett par veckor sedan hamnade Joanna Swica och Johanna Thorén i en dispyt om Johannas kommentarer under en tävling, vilket fick Joanna att reagera starkt.

Johanna uttryckte att deltagarna var korkade som inte kunde lösa ett matematiskt spel.

– Det här är helt absurt faktiskt, hur korkade är de?, sa hon i programmet.

I en tidigare intervju med Hänt berättade Joanna Swica hur hon såg på kommentarerna.

– Nej men jag fick ju reda på det när vi var klara. Då kom hon fram och sa att ”hur svårt kan det vara”, men då sa jag ”nej men asså det är inte så lätt”, berättade Joanna då.

Joanna Swica om bortklippta scenen – skadade axeln i tävling

Joanna är en riktig vinnarskalle. Men det är en sak som tittarna inte har fått se, vilket hon nu talar ut om på sina egna sociala medier. I torsdagens avsnitt så biktar sig Joanna och berättar om sin dåliga självkänsla i programmet.

– Det är skitjobbigt för jag vet ju att jag inte är dålig, alls. Och då tänker jag ”kan jag ens klara av någonting”?, berättade Joanna med gråten i halsen.

Efter detta uppstod frågor och nu avslöjar Joanna sanningen om den tuffa tiden och att hon faktiskt skadade sin axel rejält under torsdagens tävling – vilket TV4 valde att klippa bort. Det var därför hon var så ledsen när hon kom tillbaka från tävlingen.

”På grund av många frågor gällande min helt plötsligt omplåstrade axel och tyvärr en några riktigt obehagliga meddelanden från människor så kommer jag förklara lite närmare vad som hände. Ni som har följt mig ett tag vet att jag har rehabat min axel pga skada, en skada som uppstod i gårdagens tävling. Jag har inte kunnat prata om det tidigare då jag det hade varit spoil av programmet.”

”Att ni inte ser när själva skadan går till är pga Tv4 klippte bort att de frös tävlingen mitt pga vissa omständigheter vilket resulterade i att jag drog sönder ett fäste i axeln. När de frös (bryt!) så hängde jag med en arm i ett av repen och då jag hade en sådan kraft framåt samt höll kvar för länge innan jag slutligen hoppade ner skapade det ett kraftigt ryck. Detta resulterade i att när vi skulle köra igång igen fick jag starta från vattnet, ta mig upp för repet och sen börja svinga. Vilket leder till min oerhörda besvikelse när vi kommer tillbaka till lägret”, skriver Joanna på Instagram.

Hänt har sökt Joanna Swica för en kommentar, som hänvisar till sitt Instagram-inlägg.

LÄS OCKSÅ: Elin Härkönen bryter kontakten med Paolo Roberto

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos följare kritiserar mängden reklam på Youtube

FOTO: TV4