Därför vill Peg Parnevik lämna Sverige – planerar flytt till USA

PEG PARNEVIK

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har nyligen börjat skapa sitt första gemensamma hem tillsammans.
Men nu avslöjar Peg att hon planerar en flytt till USA igen tillsammans med ”exet” Taylor.
– Jag tror jag skulle trivas. Jag behöver något nytt, säger Peg.
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik
Slå på ljud

Peg Parnevik, 25, blev känd för svenska folket i realityserien Parneviks. Där kunde vi följa Peg med syskonen och föräldrarna Jesper Parnevik och Mia Parnevik i Florida.

Efter programmet hade sin sista säsong har vi kunnat följa Peg på scenen som artist. Hennes pojkvän Filip Lamprecht är dessutom just nu aktuell i Let's dance, och efter ett romansrykte mellan Filip och danspartnern Linn Hegdal valde Peg att ryta ifrån rejält på sin Instagram-story – då det blev för mycket för artisten.

”Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek?”.

Peg om relationen till ”exet” Taylor

I veckans avsnitt av Peg och systern Pennys podd Pillowtalk var det en lyssnare som frågade om det stämde att Taylor skulle vara var Pegs ex, varpå Peg förklarade relationen.

– Jag och Taylor har pratat om det, vi är inte ex på riktigt, det är att ta i med tårna lite. Men vi connectar väldigt bra. Vi träffades första dagen i skolan och blev supernära, vi blev förvirrade och tänkte ”ska vi vara tillsammans nu”?, säger Peg.

– Jag var i USA i en längre period i höstas och vi hade skrivit fram och tillbaka. Nu ses vi hela tiden och hörs hela tiden. Jag är så glad, han är verkligen en sådan person som jag pratar om allt med, han inspirerar mig väldigt mycket när det kommer till karriär och livsstil. Och nu har han blivit en del av vår familj också.

Pegs flyttplaner till USA med Taylor

Filip och Peg har dock ganska nyligen börjat bo in sig i deras gemensamma hem, i en intervju med Expressen från mars 2021 berömde Filips mamma Kristin Kaspersen sin svärdotter och avslöjade att sonen och Peg håller på att skapa sitt första hem.

– Men är glad att Peg är en fantastiskt fin flickvän till min son. De skapar sitt första hem nu, och jag ska inte lägga mig i så mycket, vilket kan vara svårt i en ny roll, men jag tränar på det, sa Kristin Kaspersen då.

En lyssnare undrar dessutom om det är sant att Peg funderar på att flytta till USA, varpå Peg blir chockad då det är något hon inte gått ut med än.

– Jag har bara sagt det till Phoenix, Amanda och Taylor. Vem har sagt det? Men ja jag funderar på det, inte typ en längre period. Jag och Taylor vill flytta till LA en stund.

– Jag tror jag skulle trivas. Jag behöver något nytt, säger Peg.

LÄS OCKSÅ: Elena Belle och David Charvets okända relation – nya bilderna visar

LÄS OCKSÅ: Benjamins Ingrossos första ord om nya romansen efter dejten

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN