AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elena Belle och David Charvets okända relation – nya bilderna visar

29 apr, 2021 
Elena Belle och David Charvet
Elena Belle fångade svenska folkets uppmärksamhet under sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar.
Nyligen var hon på en resa till Mexiko – och nya bilder visar att Elena Belle åkte därifrån med den framgångsrika skådespelaren David Charvet!
Annons
Svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne dödBrand logo
Svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne död

Elena Belle, 36, gjorde succé i tv-serien Svenska Hollywoodfruar där hon visade upp sitt lyxiga liv i glamorösa Beverly Hills. I serien kunde vi se Elena tillsammans med maken Michael Theanne. Sedan inträffade det ofattbara, för lite mer än ett år sedan avled Elena Belles make Michael Theanne vid 45 års ålder. Länge var dödsorsaken okänd men efter en obduktion visade det sig att Michael lidit av ett dolt hjärtfel.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa Elena Belle till Expressen då.

Elena Belle på festresa i Mexiko – slår tillbaka mot kritiken

Sedan Michaels bortgång har Elena och parets dotter Luna, 3, försökt gå vidare så gott de har kunnat. Bland annat har de flyttat till en lägenhet, för att inte påminnas om Michael i hemmet. Lägenheten ska också ligga i Los Angeles och vara utrustad med stora säkerhetsåtgärder.

Annons

Nyligen kunde vi se Elena på en festresa i Tulum, där hon umgåtts med bland andra sin bror Josef Peyre och hans flickvän.

Många av Elenas följare var kritiska till resan med tanke på coronapandemin. Elena förklarade då att hon är vaccinerad mot viruset och tar coronatester innan hon går på fest.

”Till alla som frågar hur vi kan festa under Covid: vi är fullt vaccinerade och vi gör Covid-tester innan vi går in på festerna.”, skrev hon på sin Instagram story.

Bilderna på Elena Belle och David Charvet

Nu har nya bilder publicerats på Elena Belle och vid hennes sida syns en väldigt välkänd person – nämligen den framgångsrika skådespelaren David Charvet.

Du känner igen honom från filmer som exempelvis Baywatch, The perfect teacher, Green Flash och Meet prince charming.

De två ska ha setts äta middag tillsammans på en restaurang i lyxiga Malibu.

Enligt tidningen Dailymail ska även David Charvet ha varit med på resan till Tulum tillsammans med Elena Belle.

Bilderna från Dailymail visar dessutom de två tillsammans på flygplatsen när de anländer hem efter festresan.

Hänt har sökt utan framgång sökt Elena Belle för en kommentar.

FOTO: Photographer Group/MEGA, TV3

Annons