Peg Parnevik i tårar på Instagram efter följarnas stöttande kommentarer

Peg Parnevik

Peg Parnevik valde att stänga av kommentarsfältet på sin Instagram under en tid.
Idag mår hon bättre och har valt att återaktivera dessa.
Responsen från följarna får Peg att brista ut i tårar inför alla.

Peg Parnevik, 25, blev ett välkänt ansikte för svenska folket efter familjens egna realityserie Parneviks. I programmet fick tittarna lära känna familjen lite närmre genom både skratt och bråk.

Sedan flera år tillbaka är Peg tillsammans med årets Let's dance-vinnare Filip Lamprecht, 24. De träffades redan som barn eftersom Filips föräldrar är goda vänner med Pegs föräldrar. För drygt fem år sedan slog det gnistor mellan dem och Filip och Peg är ett par än idag.

Exklusivt
Jesper Blomqvists barnbesked med flickvännen Erica Jensen

Däremot har deras relation ifrågasatts under våren då det har ryktats om ett uppbrott. Följarna har spekulerat i att Filip och Let's dance-partnern Linn Hegdal, 25, istället skulle ha en relation. Detta är dock inget som stämmer, och nyligen sågs Filip och Peg på dejt tillsammans.

Tuffa tiden för Peg Parnevik

På grund av alla romansrykten som gått under våren har Peg mått väldigt dåligt. De elaka kommentarerna har tagit hårt på henne och under vissa perioder har hon haft paus från sociala medier eller slutat följa Filip på Instagram.

I podden Pillowtalk med Peg och Penny berättade Peg om den tuffa tiden och varför hon helt enkelt valt att ta avstånd helt från danstävlingen. Faktum är att hon undvikit Let's dance på flera sätt, bland annat har hon inte varit med på länk eller gjort röstnings-kampanjer på sociala medier.

– Jag tycker inte om Let's dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår, berättade Peg då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pegs tårar efter följarnas ord i kommentarsfältet

Nu är Let's dance över och stormen verkar ha lagt sig. För nu kan Peg visa upp minst sagt gladare stunder. Det var efter att hon la upp en bild från landstället med ett glas rosé i handen som hon visade upp den nya energin.

”Jag är tillbaka och kommentarsfälten är nu öppna igen! Än en gång håll god ton bland kommentarerna, annars kommer jag stänga av dem för alltid. Lol, jag är omtålig, ok!!”, skriver hon innan hon snabbt fortsätter:

”På riktigt dock, älskar er så så mycket och tack för tålamodet ni har med mig”

Och i kommentarsfältet verkar det minst sagt som att följarna lyder Pegs uppmaning, det kryllar nämligen av kärlek och värme. Detta är självklart något som Peg sett och efter att ha läst de fina orden kunde hon inte bara hålla tårarna tillbaka.

”Ni fick mig att gråta före mitt träningspass. Hahaha ni är så snälla mot mig och jag är oerhört tacksam för det”, skriver hon.

Peg Parnevik

Peg i tårar efter följarnas ord.

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks barnbeslut med Filip Lamprecht – så tänker de kring namn

LÄS OCKSÅ: Så är relationen mellan Peg Parnevik och Elin Nordegren idag

FOTO: TV4

Senaste nytt