Så är relationen mellan Peg Parnevik och Elin Nordegren idag

Peg Parnevik och Elin Nordegren.

Elin Nordegren arbetade som barnflicka under flera år hos familjen Parnevik.
Men hur ser relationen ut med familjen idag? Peg avslöjar nu flera detaljer i den nya podcasten Strandsatt med Bagge & Wåts.

Elin Nordegren, 41, var gift med golfproffset Tiger Woods, 45, mellan 2004-2010, och det före detta paret har två barn tillsammans Sam, 13, och Charlie, 12. Tiger Woods umgicks privat med familjen Parnevik under lång tid och Tiger och Jesper spelade många golftävlingar ihop. Det var i samband med det här som Elin och Tiger träffades.

Idag är Elin gift med NFL-spelaren Jordan Cameron, 31, som hon fick barn med förra året.

I podden Nemo möter en vän berättar Peg Parnevik, 25, om relationen till Elin och hennes nya pojkvän Jordan.

– Vi hänger med dem hela tiden i Florida, avslöjar Peg Parnevik i podden Nemo möter en vän.

Peg Parnevik avslöjar relationen med f.d barnflickan Elin Nordegren

I den nya podcasten Strandsatt med Bagge & Wåts med Anders Bagge och Robert Wåtz bjuder de in vänner och kända personer för att höra vad de tycker om för musik och vad musik betyder för dem. Kändisarna får bland annat berätta om vilka sex låtar de skulle ta med sig till en öde ö om du bara fick spela de låtarna resten av ditt liv och mycket mer.

Podden har lagt ut fyra avsnitt och de gästerna som hunnit vara där är komikern Johan Peterson, skådespelaren Eva Röse, sångaren Andreas Weise och nu sist Peg Parnevik.

BILDEN VISAR Så är Linns relation Kristin idag

I det 35 minuter långa avsnittet berättar Peg allt mellan himmel och jord, en detalj som hon nämnde som familjen Parnevik sällan nämner var relationen med deras före detta barnflicka Elin Nordegren.

Peg Parnevik, Penny Parnevik, Philippa Parnevik, Phoenix Parnevik inför ny säsong av Parneviks 2018.
Karin Törnblom/TT

Robert Wåtz frågar om barnflickan Elin och hur familjen Parneviks relation med henne ser ut idag, varpå Peg berättar att de har en jättebra relation och att de hörs ofta.

– Elin var ju vår barnflicka i massa år så att hon har ju blivit som en del av familjen, hon och mamma och alla är fortfarande supernära. Penny har ju barn i samma ålder och deras barn umgås.

Robert Wåtz frågar om de fortfarande har kontakt med Elins exman, golfstjärnan Tiger Woods.

– Mamma och pappa har väl kontakt med honom men jag har inte träffat honom på flera år, men det är såklart man spelar tillsammans och det kommer alltid va en del av hans liv och våra liv.

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Elin Nordegren familjen Parnevik efter alla år

LÄS OCKSÅ: Martin Björks chock efter Filip Lamprechts avslöjande om statusen med Peg Pegnevik

FOTO: TV4, Stephen M. Dowell/TT