Martin Björks chock efter Filip Lamprechts avslöjande om statusen med Peg Pegnevik

Filip och Martin

I veckan gästade Filip Lamprecht Martin Björks serie Intimt med Björken.
Där medgav han att relationen med Peg Parnevik kvarstår – vilket verkade få Martin i lite av en chock.
– Och så skrattar jag... För jag känner, är det verkligen så?, säger Martin till Filip.

Filip Lamprecht, 24, blev minst sagt igenkänd efter sin vinst i Let's dance 2021 där han vann tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal, 25. Tidigare har han ofta blivit förknippad som ”kändis-sonen” då Filips föräldrar är två välkända ansikten, nämligen Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht.

Men även om Let's dance gick som på räls så har Filips liv utanför dansen stormat – främst på grund av uppbrottsryktena som uppstod i samband med tävlingen. Vilket fick Filips flickvän Peg Parnevik, 25, att ryta ifrån rejält. De båda har dock dementerat ryktet om att de skulle ha gjort slut.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Exklusivt
AVSLÖJAR Lasse Kronér om historiska nyheten i Doobidoo

Pegs kritiska inställning till Let's dance – efter Filips vinst

Peg har även berättat själv att hon inte tycker om Let's dance – hon tycker de har skämtat på hennes bekostnad, detta bekräftade hon i sin egen podcast Pillowtalk.

– Jag tycker inte om Let's dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår, berättade Peg.

Dessutom har Peg och Filip börjat gå i parterapi – detta på grund av Let's dance enligt Peg.

– Det har påverkat min relation, jag och Filip är tillsammans men vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här.

Martin Björks chock efter Filips svar om relationen med Peg

I veckan var Filip Lamprecht med i Martin Björks, 49, intervjuserie Intimt med Björken på YouTube. Och under intervjun frågade Martin Filip hur relationen med Peg egentligen ligger till. Filip förklarar då varför Peg har mått dåligt under Let's dance.

– Det var jobbigt i början och folk var elaka mot henne och det var där det gick för långt. Det blev tufft för henne och för mig är det tråkigt att när jag väljer att ställa upp i någonting och så slutar det med att det blir bakslag för henne, berättade han för Martin i programmet.

– Så ditt svar är: Ni är ihop?, frågar Martin då till Filip.

Varpå Filip nickar vilket får Martin att nästan bli i chock, han började genast skratta och vet inte hur han ska tolka svaret

– Och så skrattar jag... För jag känner, är det verkligen så?, säger Martin till Filip.

– Jo jo jo, absolut. Så att det är jättebra, säger Filip tillbaka.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos första ord om Pernilla Wahlgrens nya relation

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht om relationen med Peg Parnevik – så ligger det till

FOTO: Youtube

Senaste nytt