Lasse Kronér avslöjar: Blir ett specialavsnitt av Doobidoo julen 2021

Lasse Kronér

Programledaren Lasse Kronér är tillbaka i en ny säsong till hösten med musikprogrammet Doobidoo.
Hänt kan nu avslöja att SVT:s Doobidoo kommer med något helt nytt som ingen känner till.
– Det här har vi aldrig gjort tidigare, säger Lasse.

TV: Storbråket mellan Mona Sahlin och Janne Josefsson: ”vad vet du”
Slå på ljud

Lasse Kronér, 58, är tillbaka med en ny säsong av Doobidoo på SVT. Det är ett musikprogram som Lasse själv kommit på och till hösten är det dags för ännu en säsong, nämligen den 16:onde säsongen av programmet.

Det omtyckta musikprogrammet har genom åren varit uppbyggd på ett och samma koncept, men nu kan Hänt avslöja att Doobidoo kommer med ett nytt specialavsnitt som aldrig sänts tidigare. Detta bekräftar programledaren Lasse Kronér.

Så blir Doobidoo på SVT – Lasse Kronér om inspelningarna

I en tidigare intervju med Hänt berättade Lasse Kronér om inspelningen av den nya säsongen.

– I år kan jag väl säga att det är 40 procent nya gäster, skådespelare och artister. Vissa är sanslösa, vissa är magiskt stora, vissa är i början på sin karriär, alla ska med helt enkelt.

– Det här är ju 16:onde säsongen och det betyder jättemycket på grund av att det är mitt, det är ju jag. Doobidoo är som min bebis. Det är liksom hela mitt hjärta och hela min humor.

Hur gick det för paren under inspelningarna?

– Det är den klassiska frågan och det är så konstigt för jag är så oerhört inne i just den inspelningsdagen jag befinner mig i. Dagen efter kommer jag inte ihåg ett skit av det vi spelat in, då är det nästa inspelning som blir det viktigaste. Detta har jag sagt i 16 år – man blir så himla engagerad i det jag gör i stunden, för att sedan glömma det direkt och fokusera på nästa program.

Lasse Kronér bekräftar – Doobidoo kommer med speicalavsnitt

Hänt kan nu avslöja att Doobidoo kommer med ett form av specialavsnitt som de aldrig gjort tidigare på 15 säsonger. Lasse Kronér berättar om glädjen att få sända ett extra avsnitt.

– Vi har gjort tio program nu och ska faktiskt göra något nytt – ett specialprogram och 11:e program. Då ska vi gå runt i vår egna värld som en bonus, avsnittet kommer kring jul.

Vad är det för program?

– Det blir en tillbakablick på det vi gjort genom alla åren, det är så himla mycket grejer, jag har blivit helt fast. För mig känns det mest skojigt, eftersom det blir lite som ett hyllningsprogram till oss själva, säger Lasse Kronér.

Detta blir första gången Doobidoo gör ett specialavsnitt och ingen verkar gladare än frontpersonen Lasse själv.

– Det här har vi aldrig gjort tidigare, men vi fick frågan av SVT. De ville lyfta oss lite extra, jag tror programmet blir roligt.

Kommer ni gå tillbaka till första säsongen?

– Vi går hela vägen, från första året fram tills idag. Väldigt roligt!

LÄS OCKSÅ: Sofia Wistam om sorgen över dottern Sindy Rahms narkolepsi

LÄS OCKSÅ: Greta Thunberg slår tillbaka mot kinesiska vikthånet

FOTO: Janne Danielsson JAD

FRÅN FÖRSTASIDAN