LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasse Kronér om relationen till ex-hustrun Christina idag

27 mar, 2021 
Lasse Kronér

Lasse Kronér är tillbaka i en ny säsong med Doobidoo till hösten. Nu berättar han om kärleken till programmet och relationen till ex-frun Christina.
– Den är fantastisk, säger han.

Annons
TV: Storbråket mellan Mona Sahlin och Janne Josefsson: ”vad vet du”Brand logo
TV: Storbråket mellan Mona Sahlin och Janne Josefsson: ”vad vet du”

Lasse Kronér, 58, är tillbaka i ytterligare en ny säsong av Doobidoo till hösten. Planeringen är i full gång och efter påsk ska inspelningarna starta. Sedan hösten 2005 har han lett musikunderhållningen Doobidoo i SVT.

Det är ett musikprogram som han själv, tillsammans med en producent kom på idén till. Och därför kallar han programmet för sin lilla bebis. Doobidoo sändes varje år fram till 2017 och återkom 2019.

Då drar Doobidoo igång igen i SVT

Doobidoo visas varje höst i SVT, och inspelningen drar igång efter påsk. Och nu är det dags för ännu en säsong, nämligen den 16:onde säsongen av programmet.

Vad ser du mest fram emot med inspelningen?

– Jag ser fram emot allting nu faktiskt, men främst att jobba. Jag kör på med Doobidoo. I min bransch så är man väldigt drabbad av coronapandemin. Jag har svårt att se om jag ska stå på scen i år, men jag har fått ett par förfrågningar om turnér. Om det inte vore för coronapandemin hade jag nog suttit och skrivit på en turné nu, men det får vänta lite tror jag.

Annons

Samtidigt avslöjar Lasse att han och produktionen gör om Doobidoo år för år, och just 2021 berättar han att de tagit bort några ”älsklingar” som han kallar det.

– I år kan jag väl säga att det är 40 procent nya gäster, skådespelare och artister. Vissa är sanslösa, vissa är magiskt stora, vissa är i början på sin karriär, alla ska med helt enkelt.

– Varje år gör vi om lite. Man kan säga att vi har tagit bort några älsklingar vi har. Men när vi tagit bort två saker lägger vi istället till två.

Så är Lasse Kronérs relation till exet Christina Kronér idag

Lasse Kronér och ex-hustrun Christina Kronér skilde sig för några år sedan. De har även två barn tillsammans. När Hänt frågar hur relationen är idag medger Lasse att den är hur bra som helst.

– Den är fantastisk. Jag pratade med min ex-fru senast häromdagen. Vi var ju tillsammans i 23 år och vi är bästa vänner, säger han.

Han har även god kontakt med deras gemensamma döttrar.

– Barnen pratar jag med varje dag, vi har en jättebra relation. En av de bor i Stockholm och den andra är precis klar jurist. De båda är aktiva, och jag träffar mina barn ofta.

FOTO: Bo Håkansson, Bilduppdraget // Tommy Holl/TT

Annons