Jesper Blomqvists barnbesked med flickvännen Erica Jensen

Jesper Blomqvist
Exklusivt

Jesper Blomqvist och Marcus Allbäck blev vinnare av Hela kändis-Sverige bakar 2021. Nu väntas det firande för Jespers del! Förmodligen med nya kärleken Erica Jensen, och vem vet kanske de går i tankarna på barn – då kärleken verkar spira mellan turturduvorna!
– Ingen stress, säger Jesper Blomqvist till Hänt.

Jesper Blomqvist, 46, kan titulera sig som både programledare och tidigare fotbollsproffs. Du minns väl även när han vann Let's dance 2017? Utöver framgångarna och titlarna i tv-sammanhang kan han nu även titulera sig som pojkvän!

Under våren har vi dessutom sett honom tävla i Hela kändis-Sverige bakar 2021. Där har Jesper tillsammans med tidigare fotbollsproffset Marcus Allbäck, 47, bakat vecka efter vecka och levererat olika bakverk.

De kan nu även titulera sig som vinnare av programmet då de slog Hanna Hedlund och Kajsa Ernst i den jämna finalen!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

SLÄKT Filip visar upp verkliga relationen till Linn

Jesper och Marcus vinner Hela kändis-Sverige Bakar 2021

Efter flera veckors bakande stod det klart att det blev Marcus Allbäck och Jesper Blomqvist som vann. Jesper och Marcus vann 50 000 kronor och valde att skänka vinstsumman till Zelmerlöw & Björkman Foundation.

– Sjukt overkligt det här var. Från klarhet till klarhet, från vecka till vecka, säger Jesper i programmet följt av:

– Det har varit en suverän utveckling!

När Hänt når Jesper berättar han om det unika samarbetet med Marcus, som kan ha varit deras nyckel till framgång.

– Mackan hade väl inte riktigt tränat lika mycket som jag, men dels var han väldigt bra på att ta direktiv. Nej men hans roll var ju att dekorera och göra alla fina upplägg, han var betydligt bättre på det, säger Jesper glatt och fortsätter:

– Det blev bra komplettering.

Annons

Hela kändis-Sverige bakar kan du se på C More. Skaffa konto här

Börja titta

Jesper Blomqvist barnbesked med nya kärleken Erica Jensen

Jesper som tidigare nämnt kan nu även titulera sig som pojkvän. Han har nämligen hittat kärleken igen, och den lyckliga heter Erica Jensen, 43. Paret verkar ha det hur bra som helst och det kan nu Jesper bekräfta för Hänt.

– Det är bra! Superbra, säger han.

Gillar hon också att baka?

– Jaa vi hjälptes ju åt där. Jag fick bra hjälp och support men det är lite samma roller där som det var med Marcus. Det är nog mest mitt fel, jag är lite kontroll-freak. Ska man laga mat eller baka med mig så får man va beredd på att ta lite order ibland.

Jesper har sonen Casper, 8, sedan sitt tidigare äktenskap med Pauline Holst. Erica har dessutom en dotter från en tidigare relation. Och det verkar minst sagt som turturduvorna är kära! Nu berättar Jesper för Hänt hur de ser på att skaffa gemensamma barn i framtiden.

– Vi tar en dag i taget helt enkelt, det är väl ingen stress, det är det inte så. Vi får se lite, vi har det så bra nu så det är superbra, säger han.

LÄS OCKSÅ: SVT om Sanna Nielsen i Allsång på Skansen 2021 – efter gravidlyckan

LÄS OCKSÅ: David Lindgrens ursäkt till Keyyo efter orden om relationen med Hugo

FOTO: TV4, GEOFF PUGH/REX/SHUTTERSTOCK