Jesper Blomqvist bekräftar för Hänt: "Ja, jag har skilt mig"

Efter tre år är det över. Jesper Blomqvist och Pauline Holst har avslutat sitt äktenskap men håller kontakten för sonens skull.

Nu kan Hänt avslöja att forne fotbollsstjärnan Jesper Blomqvist, 42, och Pauline Holst, 43, som arbetar som Associate Partner på Keystone Advisers, går skilda vägar efter tre år som äkta makar. Paret har sonen Caspar, 4.

Den 4 augusti registrerades skilsmässan av Skatteverket. När vi träffar Jesper i Göteborg under kändistävlingen MPC Stjärngolf säger den tidigare landslagsstjärnan:

– Det stämmer att vi har skilt oss och gått vidare. Det är inget dramatiskt, beslutet var gemensamt.

Han forstätter:

– Vi är goda vänner och sätter vårt barn i första rummet. Det är aldrig kul men nu är det som det är.

Jesper Blomqvist och Pauline Holst är inte längre äkta makar.

Enligt en vän till paret är det fortfarande många i deras närhet som faktiskt inte vet om att de lämnat varandra.

– Det är bara den närmaste släkten som vet. Det har varit väldigt tyst om detta. Många kompisar vet inte att de redan lever i varsitt hus på Lidingö, 300 meter ifrån varandra.

Framöver vill Jesper gärna göra något nytt och ser gärna sonen spela något annat än fotboll.

– Just nu jobbar jag med lite av varje men också för min gamla klubb Manchester United och väldigt roligt med Zlatans framgångar där redan men jag letar efter nya utmaningar som inte har med fotboll att göra alls. Vi får se vad det kan bli. Jag hoppas att Caspar vill börja spela golf för det är ju något jag själv älskar. Sedan gillar vi att fiska och köra traktor ihop. Vi har kul ihop, säger Jesper.

Här kan du se hur Jesper tar inviterna han får från kvinnliga fans efter succén i Let’s Dance:

Foto: IBL