SVT om Sanna Nielsen i Allsång på Skansen 2021 – efter gravidlyckan

sanna nielsen allsång på skansen
Exklusivt

Artisten och programledaren Sanna Nielsen är gravid och väntar sitt första barn tillsammans med Joakim Ramsell. Lyckan är total!
Men hur blir det med Allsång på Skansen?
Nu svarar SVT.
Slå på ljud

Artisten och programledaren Sanna Nielsen, 36, och kärleken Joakim Ramsell, 48, har varit ett par i flera år. För ett år sedan flyttade de från sin tvårummare i Årsta till en stor villa med tomt i Tyresö, strax utanför Stockholm.

Sanna Nielsen slog igenom redan som 11-åring när hon hamnade på svensktoppen med låten Till en fågel. Sedan genombrottet har karriären gått som på räls. Och med åren har hon lett Allsång på Skansen och Melodifestivalen där hon gjort succé.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Breaking
FELAKTIGT Davids ursäkt till Keyyo efter uttalandet om dejtandet med Hugo

Sanna Nielsens är gravid – berättar om stora lyckan med Joakim

Under förra veckan kom Sanna Nielsen med en glädjande nyhet. I ett inlägg på Instagram, på självaste morsdag, avslöjade Sanna att hon och kärleken Joakim väntar barn tillsammans och lyckan är nu total. Sanna är mer än exalterad och beskriver det som ett ”mirakel”.

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än...Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel Vill säga stort grattis till alla mammor på mors dag och ett extra grattis till min egen mamma som gett mig livet och så mycket kärlek”, skrev Sanna på Instagram samtidigt som hon visade upp magen.

Sanna Nielsen översvämmades sedan av kärlek i kommentarsfältet från kollegor, vänner och följare. Artisten Nanne Grönvall skrev: ”Ååååååh vad fantastiskt! Stort grattis till er båda!”

Även artisten och kollegan Linda Bengtzing uttryckte sin glädje för Sanna: ”Oiiiiiiii!!! Jag är så lyyyyyyyycklig för den där fina magen! För dig och Jocke!”.

SVT:s besked om Sanna Nielsen – efter avslöjandet om graviditeten

Sanna Nielsen beräknas återigen att leda SVT:s omtyckta sommarprogram Allsång på Skansen som vanligt i sommar, och kommer alltså genomföra sitt programledaruppdrag gravid enligt planerna.

Detta bekräftar Per Rådelius, exekutiv producent för Allsång på Skansen för Hänt.

– Det är så fantastiskt roligt att Sanna är gravid. Vi planerar i dagsläget att Sanna ska genomföra hela säsongen av Allsång på Skansen 2021. Jag ser fram emot en härlig allsångssommar, säger Per Rådelius.

Även Sanna Nielsen har uttryckt sin längtan och glädje över att få leda Allsången igen.

Sanna skriver bland annat att hon varje år räknar ner från första juni – då det börjar närma sig för premiär av Allsång på Skansen 2021.

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejbert visar upp sina familjemedlemmar – se likheten

LÄS OCKSÅ: Christina Schollins ord om Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer

FOTO: Karin Törnblom/TT / Anders Wiklund/TT

SENASTE NYTT!