Ex-frun om relationen till Jesper: "Vi är en familj"

Förra året skilde sig Jesper Blomqvist från ex-frun Pauline Holst. Trots det dyker Pauline upp i studion på Let's dance så ofta hon kan. Jesper avslöjar för Hänt att han är extremt stolt över den relation de har idag.

Under årets säsong av Let’s Dance så har namnet på allas läppar varit Jesper Blomqvist, 43. Han är just nu en av Sveriges hetaste ungkarlar och många är sugna på att fånga hans hjärta.

Det var förra året som Jesper klev in i singellivet efter att ha skiljt sig från exfrun Pauline Holst, 44, som han har 5-åriga sonen Caspar tillsammans med. Men trots att de inte längre är ett par så är Pauline i studion och hejar på sin ex-man varje fredagskväll.

– Jag har varit här varje tillfälle faktiskt. Hela familjen. Vi har inte missat en gång, vi är här och stöttar, stödjer och hejar. Självklart, säger hon till Hänt-tv.

Direkt efter fredagens sändning sprang Jesper fram och kramade om ex-frun och barnen.

– Det är jättebra att hon kan vara här och speciellt när hon tar med Caspar också, det blir svårt annars för honom att vara här, säger Jesper om Paulines närvaro.

Pauline är mäkta imponerad över ex-makens prestationer på dansgolvet, men säger att hon inte är ett dugg förvånad.

– Det är helt fantastiskt, vilken utveckling, det är underbart. Vi är aldrig förvånade över Jesper, han har så många oanade talanger, säger hon.

Jesper är tacksam för sin relation med Pauline och säger att han sträcker på sig extra när han pratar om den kontakten de har.

– Det är jättekul att vi har så bra kontakt, det är inte så lätt alla gånger för alla. Vi är stolta över den relationen vi har så att vi verkligen kan umgås, hjälpa varandra och stötta varandra när det behövs så det känns jättebra, säger Jesper.

Stödet från Pauline har funnits där sedan dag ett och hon var positivt inställd när Jesper berättade att han skulle medverka i programmet. Samt tacksam för att hon ställer upp så mycket för honom och tar med deras son på sändningarna. Men för Pauline är det en självklarhet att finnas där för Jesper och stötta honom.

– Vi är familj så klart att vi gör det, det är givet, avslutar hon.

LÄS OCKSÅ: Jesper Blomqvists uppgörelse med exfrun: ”Har löst det”

LÄS OCKSÅ: Jesper Blomqvist bekräftar för Hänt: ”Ja, jag har skilt mig”