TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jesper Blomqvists uppgörelse med exfrun: "Har löst det"

28 apr, 2017 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Fotbollsstjärnan Jesper Blomqvist berättar om den tuffa tiden efter skilsmässan från Pauline Holst. "Jag skulle ljuga om jag sa att det inte varit tufft!", säger Jesper Blomqvist.
Annons

Det var i augusti förra året som Let’s Dance-aktuella fotbollsspelaren Jesper Blomqvist, 42, skilde sig från Pauline Holst, 43. Paret var gifta i tre år och har sonen Caspar, 5, tillsammans.

– Vi är goda vänner och sätter vårt barn i första rummet. Det är aldrig kul men nu är det som det är, sa Jesper Blomqvist då till Hänt.

I en intervju med Expressen berättar Jesper Blomqvist nu om den svåra tiden efter skilsmässan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var ett gemensamt beslut, men en skilsmässa är aldrig lätt. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte har varit tufft, och stundtals fortfarande är det, säger Jesper Blomqvist.

Jesper Blomqvist berättar om den svåra tiden efter skilsmässan.
Jesper Blomqvist berättar om den svåra tiden efter skilsmässan.

Pauline Holst och Jesper Blomqvist har delad vårdnad om sonen Caspar och har kommit fram till en bra uppgörelse i vardagen. Varannan vecka-livet rullar på och Caspar flyttar inte långt när han ska bo hos mamma respektive pappa. De bor nämligen grannar.

Annons

– En skilsmässa är nog värst när det finns barn med i bilden. Men jag och mitt ex har bra kontakt och bor bara 300 meter ifrån varandra så utifrån förutsättningarna känns det som om vi har löst det så bra det går. Vi har verkligen satt barnen i fokus, säger Jesper Blomqvist.

Jesper Blomqvist dansar nu vidare i Let´s Dance tillsammans med danspartnern Malin Watson. Även om inte femåriga Caspar är på plats under tävlingen känner Jesper att han har sonens fulla support.

– Han är mitt absolut viktigaste stöd, säger Jesper om sonen och fortsätter.

– Han har själv börjat dansa en del men har ingen favoritdans ännu, han gillar mer att hoppa och snurra.

 

Annons