Filip Lamprecht visar upp verkliga relationen till kusinen Linn Berghagen

01 jun, 2021 
Filip Lamprecht, Linn Berghagen Nilsson, Malin Berghagen
Filip Lamprecht är väldigt familjekär.
Nu visar det sig att han även har en nära relation med sin kusin Linn Berghagen, som alltså är dotter till Malin Berghagen.
Annons
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Lamprecht har en väldigt bra relation till alla sina familjemedlemmar. Under succén i Let's dance 2021 kunde tittarna se att han stöttades av bland andra sin mamma, pappa och lillebror.

Året var 1997 när Kristin Kaspersen, och dåvarande maken Martin Lamprecht, fick Filip. Paret var sedan tillsammans i sju år innan de skiljdes åt. Efter det fann Martin kärleken i den före detta friidrottaren Erica Johansson. De gick skilda vägar för fyra år sedan.

Ericas specialitet var längdhopp, men efter karriärens slut har hon synts till i andra tv-sammanhang. Exempelvis så medverkade hon i SVT:s succéprogram Mästarnas mästare år 2008. Tillsammans fick Martin och Erica dottern Wilda Lamprecht.

Även Kristin fann kärleken på annat håll efter separationen från Martin, nämligen i Hans Fahlén, som hon fick sonen Leon med. Även de har idag gått skilda vägar.

Så många syskon har Filip Lamprecht

Filip har med andra ord fått två halvsyskon, men något som kanske inte så många visste är att han även har en bonussyster. Erica hade nämligen dottern Tess Gustafsson från en tidigare relation med musikern Stisse Gustafsson.

Annons

I höstas kunde man se Tess i Idol 2020 och hon blev riktigt omtyckt i tävlingen dock slutade hon på en 13:e plats. Idag verkar Tess och Filip fortfarande ha en relation till varandra då de följer varann på Instagram.

Tess Gustafsson
Idol-Tess sjöng You are the reason

Filip har ju också några kusiner, som han också verkar ha fina relationer med! Kristins mamma Barbro Lill-Babs Svensson hade ju en relation med Lasse Berghagen innan hon träffade Kristins pappa. Tillsammans med Lasse fick hon dottern Malin Berghagen.

Så är relationen mellan Filip och kusinerna

Malin har sönerna Love och Christopher från en relation med Dag Taylor. Hon har även dottern Linn och sonen Isak ihop med sångaren Tommy Nilsson. Och nu visar det sig att Filip och kusinen Linn umgås med varandra även till vardags!

Annons

På Filips senaste Instagram story kan man nu se att han och Linn är på restaurang tillsammans!

Kusinerna befann sig på Södermalm på det populära fiket Kafe rang, där åt de lunch och umgicks och njöt av kusin-relationen.

När Filip fyllde 24 tidigare i år så firades han av sina Let's dance-kollegor eftersom det inföll på en lördag. Men några som kom till parkeringen utanför dansstudion var inga mindre än hans kusiner Christopher och Linn! Även mamma Kristin var på plats för att gratta sin son.

Linn Berghagen Nilsson
Linn, Isak, Malin, Filip, Kristin.

FOTO: TT, TV4

Annons