Så är Filip Lamprecht och Idol-Tess Gustafsson släkt – sanningen bakom

Filip Lamprecht i ljus tröja och Tess Gustafsson gör sin audition i Idol 2020

FOTO: TT, TV4
Filip Lamprecht medverkar i Let's dance 2021. Något alla kanske inte hade koll på är att han faktiskt släkt med Tess Gustafsson som syntes i Idol 2020.
Läs hur här!
Slå på ljud

Modellen Filip Lamprecht, 23, är en av kändisarna som dansar i tv-programmet Let's dance på TV4 våren 2021. Han dansar tillsammans med Linn Hegdal, 25, som faktiskt vann hela tävlingen i fjol med artisten John Lundvik, 38.

Kanske kan Filip ha lite dansgener i blodet? År 2019 vann nämligen hans mamma Kristin Kaspersen, 51, hela tävlingen när hon dansade tillsammans med Calle Sterner, 31.

Filips pappa Martin Lamprecht, 57, har inte visat någon dansande sida, inte offentligt i alla fall! Men den kreativa sidan finns helt klart som en röd tråd i familjen.

LÄS MER: Peg Parneviks oro inför Filip Lamprechts medverkan i Let's dance 2021

Tess Gustafssons mamma är Erica Johansson

Något som kanske inte alla hade koll på är att Filip Lamprecht och Tess Gustafsson, 18, är släkt. Tess kunde tv-tittarna följa då hon var en av deltagarna i Idol 2020. Hon föll precis på målsnöret och blev Topp 14, när resten av Topp 13 tog sig vidare till fredagsfinalerna.

Där tog Tess resa slut i Idol, men en annan resa fortsatte – Youtube. Tess är nämligen lite känd sedan tidigare då hon har en framgångsrikt Youtube-konto.

Men frågan är ju fortfarande, hur Filip och Tess är släkt? Jo, de är faktiskt bonussyskon.

Filips pappa Martin Lamprecht har tidigare varit gift med före detta elitidrottaren Erica Johansson, 47. Tillsammans fick de en dotter, Wilda Lamprecht, 13, som då alltså är Filips halvsyster då de har samma pappa.

Martin Lamprecht och Erica Johansson på röda mattan år 2012

Martin Lamprecht och Erica Johansson var gifta i över 8 år.

FOTO: Cecilia Liljeton/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men Erica hade redan en dotter sedan innan, Tess Gustafsson, som hon fick i en tidigare relation med trubaduren Stisse Gustafsson.

Med andra ord är Filip och Tess bonussyskon!

Och en relation dem emellan finns absolut, då båda följer varandra på Instagram, härligt!

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks avslöjande om sprickan med Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks ord om Filip Lamprecht Kaspersen – efter fansens frågor

FOTO: Pontus Orre/TT, TV4

SENASTE NYTT!