LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Patrick Ekwalls beslut om Hannah Ekwalls salong Etoile hair

31 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Patrick Ekwall
Tre månader har gått sedan älskade Hannah Ekwall somnade in i sviterna av cancer. Nu berättar Patrick Ekwall om ett beslut han tagit för att hylla sin stora kärlek.
”Den bästa lösningen jag kunde tänka mig”, skriver han.
Annons
Så stöttades Patrik Ekwall efter hustruns bortgång i Den stora hälsoresan – Coachen berättarBrand logo
Så stöttades Patrik Ekwall efter hustruns bortgång i Den stora hälsoresan – Coachen berättar

Snart tre månader har gått sedan vi nåddes av det tragiska beskedet att Patrick Ekwalls älskade fru Hannah Ekwall somnat in. Detta efter att hon kämpat mot bröstcancer i ett års tid. Tiden efter har som förståeligt varit extremt tuff för Patrick och hans familj, men i ett inlägg på Instagram berättar han nu om ett beslut han tagit för att hylla sin stora kärlek.

Patrick Ekwall om stödet han fått efter Hannahs bortgång

På Instagram har Patrick varit öppen med den tunga sorgen han bär och har också mötts av ett otroligt stöd från både vänner, följare och andra kändisar. Vilket han är otroligt tacksam för. I ett inlägg på Instagram har han tackat för det varma bemötandet.

”Jag, Tindra, Wilma och Hannahs familj vill tacka alla ni som stöttat oss längs vägen, jag vet att Hannah var stolt över allt det stod hon gav sa många andra i samma situation” , skrev han någon vecka efter hustruns bortgång.

Annons

Och trots att det är tufft kämpar han nu på för att skapa en så väl fungerande vardag som möjligt för han själv och dottern Tindra.

Patricks hyllning till Hannah – beslutet med dottern Tindra

Innan Hannah gick bort jobbade hon på sin egna salong Etoile Hair, och nu kan Patrick med glädje meddela att salongen lever vidare. Hannahs vänner Annika och Ida kommer nämligen att driva salongen tillsammans, och för att fortfarande få vara med på en del av det som en gång var Hannahs äger Patrick och dottern Tindra fortfarande 10% av verksamheten.

”Hannas salong och livsverk, Etoile Hair, lever vidare!Och det är så fantastiskt kul att den bedårande Anika tar över och för Hannahs ögonsten vidare. Anki var först Hannahs elev, sen hennes första anställda och nu kommer hon driva salongen vidare tillsammans med Hannahs vän Ida. Jag och Tindra äger 10 procent för att fortfarande ha en liten del av det som var Hannahs. Lösningen är den bästa jag kunde tänka mig och jag är helt övertygad om att Hannah hade älskat den”, skriver han i ett inlägg på Instagram innan han fortsätter:

”Hon var så stolt över sin härliga salong och så glad över att Anki formats till en stjärna. Som alla andra som jobbar på salongen. Lycka till, Anki och Co - jag är så glad över att ni får Etoile att leva vidare.”

Annons