LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrinks ärliga ord om doktor Mikael Sandström i Bingolotto

28 maj, 2021 
CASPER JANEBRINK OCH DOKTOR MIKAEL
I sommar är det Casper Janebrink och Agneta Sjödin som roddar Bingolotto – som blir ett specialprogram då det firar 30 år.
Nu berättar Casper Janebrink vad han tycker ska bli roligast – och delar med sig av sin åsikt om att doktor Mikael Sandström ska medverka.
Annons
TV: Arvingarna om sorgen efter nära vännens bortgångBrand logo
TV: Arvingarna om sorgen efter nära vännens bortgång

De två som kommer leda oss genom Bingolotto-sommarspecial är inga mindre än Agneta Sjödin, 53 och Casper Janebrink, 51. De tar över som programledare under sommaren och leder programmet tillsammans. De ordinarie programledarna Lotta Engberg, 58, och Stefan Odelberg, 46, tar semester från Bingolotto och är tillbaka till hösten.

Agneta Sjödin har tidigare berättat för Hänt vad hon tycker om att leda Bingolotto igen.

– Jag tyckte mest det var kul. Jag tycker Bingolotto är väldigt folkligt och roligt. Plus att det är kul med lite sysselsättning på sommaren, berättade Agneta.

Casper Janebrink om att leda Bingolotto under sommaren

Casper Janebrink, likt Agneta Sjödin, har lett Bingolotto förut och är en van programledare. I en tidigare intervju med Hänt berättade Casper om glädjen att få leda det folkkära programmet igen.

– Alltså jag har ju sagt till de gänget att skulle det vara så att de behöver någon så är jag intresserad. Och det är kul att det sänds på sommaren, jag tror det kan bli en bra grej. Jag hade ingen aning om att jag skulle bli tillfrågad, jag visste inte ens att det skulle vara en sommarspecial. Det kom som en överraskning!

Annons

– Att leda Bingolotto igen känns skitbra. Roligt att jag fick den förfrågan tycker jag, berättade Casper.

Casper och Agnetas vägar har även mötts förut, i andra tv-sammanhang.

– Vi har träffats i alla fall några gånger tidigare, under inspelningen av Fångarna på fortet bland annat. Jag har stött på henne i olika tv-sammanhang men på fångarna kunde vi sitta och småprata lite. Man har följts åt och haft olika karriärer men stött på varandra. Jag hoppas att jag och Agneta kan göra detta bra, berättade Casper.

Casper Janebrink om doktor Mikaels medverkan i Bingolotto

En annan välkänd tv-profil som kommer att gästa Bingolotto under sommaren är den ordinarie programledaren Lotta Engbergs sambo Mikael Sandström, 62.

Doktor Mikaels fokus kommer vara att prata om allt från solsting till ormbett, och sådant som kan drabba människor under sommaren.

I en intervju med Aftonbladet ger Casper nu sin syn på saken om att Mikael blir en del av sommarens Bingolotto.

– Det ska bli spännande att se vad han har att bjuda på. Han är en pratglad härlig filur. Jag har själv lite knäont jag kan fråga honom om, berättade Casper i intervjun.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet / Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Annons