LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför har Simon Sköld flyttat ifrån frun Camilla Läckberg

28 maj, 2021 
Camilla Läckberg och Simon Sköld
Turturduvorna Camilla Läckberg och Simon Sköld föll pladask för varandra och sedan dess har de gift sig och fått barn.
Tillsammans bor de i en lyxvåning på Södermalm.
Men hur kommer det sig att Simon Sköld nu flyttar ifrån Camilla?
Annons
Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"Brand logo
Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"

Camilla Läckberg, 46, är en av Sveriges främsta författare och har skrivit flera deckare som slagit igenom världen över. Tillsammans med maken Simon Sköld, 33, bor hon i en lyxig våning på Södermalm i Stockholm. Tillsammans har de även dottern Polly, 5, och Camilla har sedan tidigare relationer barnen Meja, Wille och Charlie.

Förutom lyxvåningen äger paret ett sommarhus som beskrivs som ett ”mansion” på nästan 400 kvadratmeter. Prislappen landade på hela 25 miljoner – och nu är paret i full gång med renovering av lyxhuset, som ligger i Tyresö, strax utanför Stockholm. För ett tag sedan gästade Camilla Efter fem och berättade att huset bjudit på en del överraskningar, bland annat tandavgjutningar.

– Förra ägaren, pappan som hade huset under många år, han var tandläkare och det förtäljer ju bara halva historien, för det förklarar ju inte varför han tog hem det här. Det är väldigt oklart, berättade Camilla Läckberg i programmet.

Annons

Camilla Läckberg ärliga ord om fysiska måendet

Camilla har tidigare varit öppen med sitt mående, som enligt henne inte varit på topp senaste tiden. För ett tag sedan kunde vi se Camilla tala ut på Instagram om kampen.

”Är trött, stressad, kämpar fortfarande med min vikt och mitt allmänna fysiska välmående. Jag känner att jag dras och slits i från alla håll, massor av ”kan du bara”, massa förväntningar på min tid som jag ofta upplever som helt orealistiska och orimliga”, skrev Camilla följt av:

”Jag måste framförallt nu fokusera på att skriva. Och då behövs det lugn och ro. Och jag måste få en chans ta tag i mitt fysiska välmående”

Annons

Därför flyttar Simon Sköld från Camilla Läckberg

Som många kanske känner till är Camilla Läckbergs man Simon professionell MMA-utövare och tävlar en hel del. Och just på grund av detta kommer han nu att flytta från Camilla ett par dagar för att bo på hotell. Detta för att kunna fokusera på sin match som äger rum i helgen.

På Instagram skriver Camilla att hon är stolt över maken: ”Nu har han flyttat in på hotell för att kunna fokusera 100% inför matchen på lördag! Imorgon är det invägning och det blir nog ett par timmar i bastun innan dess. Så stolt över hans dedikation, styrka och passion för det han gör.”

FOTO: Karin Törnblom/TT / Henrik Montgomery/TT

Annons