LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Camilla Läckberg om ålderskillnaden med maken Simon Sköld

08 maj, 2021 
Camilla Läckberg och Simon Sköld
Camilla Läckberg och Simon Sköld håller kärleken vid liv.
Nu berättar författaren om sina känslor kring åldersskillnaden mellan henne och maken.
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnadBrand logo
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

Camilla Läckberg, 46, och Simon Skölds, 33, kärleksresa startade för sju år sedan. Det var 2014 som de bekräftade att de är ett par och sommaren därpå förlovade de sig. Simon friade till sin Camilla under en romantisk middag på Grand hotel i Stockholm.

Tillsammans har de dottern Polly, 5. Men Simon Sköld har tidigare avslöjat att vägen till ett gemensamt barn inte var spikrakn. Deckardrottningen Camilla har dessutom barnen Meja, Wille, och Charlie från tidigare relationer.

Camilla Läckberg och Simon Skölds relation – har gått i parterapi

När paret gästade podcasten Sårbar och Superstark berättade de om sin relation och vad de har för utmaningar i sin vardag. Makarna avslöjade även att de går i parterapi.

– Vi märkte att vi hade svårt att kommunicera när vi krockade. Då sa vi att ”ska vi lära oss det då?”. Då gick båda var och en för sig hos terapeuten Yvonne Brokvist, men även båda två tillsammans. Och just det upplägget tyckte jag var fantastiskt, berättade Camilla då.

Annons

Simon höll med om att de kan ha svårt att kommunicera och att deras bråk ofta handlar om att de missförstod varandra.

– Du har en grej där du ofta lägger det på hög. Ofta börjar vi bråka om något jättebanalt eller jättelitet, fast det fanns något där bakom. Och jag ignorerar ju allting och försöker bara sopa det under mattan. Då blir det att jag tycker att ”du kan inte bli arg för det här” och så blir det ”det här då”. Och så blir det lite pajkastning. Men vi har blivit bättre och vi försöker också ibland bara fråga varandra om allt är bra och om det är något vi behöver prata om, sa Simon.

Ålderskillnaden mellan makarna – Läckbergs svar till följarna

Turturduvorna håller i alla fall kärleken vid liv och genom åren har de ofta fått frågor om ålderskillnaden. Camilla är född 1974 och Simon 1987, vilket betyder att det skiljer tretton år mellan de två.

Bild från Instagram på makarna och dottern Polly.

Camilla fick nyligen en fråga på sin Instagram-story om ålderskillnaden. En person undrade då om det märks på något sätt att hon är äldre än maken Simon, varpå Camilla svarade ironiskt tillbaka:

”Bara när vi pratar om vilka barnprogram vi såg som små”.

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Annons