Peter ”Foppa” Forsbergs kamp med Nicole Nordin – efter oväntade gravidbeskedet

Peter Forsberg och Nicole Nordin har under åren tillsammans blivit ett riktigt power couple!
Men nu berättar Peter om gången då han var tvungen att offra mycket för att kunna stå vid sin familjs sida.
– Fick hastigt och lustigt reda på att Nicole var gravid.

Det var nu länge sedan som hockeylegendaren Peter ”Foppa” Forsberg, 47, valde att lägga upp skridskorna på hyllan för att leva ett lugnt familjeliv tillsammans med kärleken Nicole Nordin, 33. Redan då paret träffades för första gången föll de handlöst för varandra och elva år senare är det fortfarande tydligt att kärleken för varandra är stark.

LÄS MER: Nassim avslöjar bröllopsplanerna med Lina
Exklusivt

Tillsammans har de barnen Lennox, Lily och Diego som de sedan några år tillbaka bor tillsammans med i Stockholm. Familjen har dock inte alltid bott i Sverige och det var bara några år sedan som de meddelade att de inte hade några planer på att flytta hem till Sverige efter att ha bosatt sig i Zug i Schweiz. Trots att Nicole och Peter sällan ställer upp på intervjuer eller syns i offentliga sammanhang har man genom åren kunnat följa familjens vardag genom Nicoles Instagram. Där visar hon gärna upp lyckan tillsammans med maken och barnen.

Nicoles avslöjande om familjelivet

Bara för någon vecka sedan delade Nicole återigen med sig om livet som trebarnsmamma. Till en bild på två av sina barn sittandes vid en soldnedgång skämtade hon lättsamt – och berättade om att relationerna mellan familjemedlemmarna kanske inte alltid är guld och gröna skogar.

”Det vackra lugnet som solnedgången ger (och barnen bråkar inte)”, skrev Nicole då.

Och du ska aldrig låta sociala medier lura dig. Trots att familjen kan tyckas vara ute på diverse utflykter och semestrar för jämnan är så inte fallet. Faktum är att både Peter och Nicole är riktiga arbetsmyror som gärna drar sitt strå till stacken.

– Jag har ammat hos frisören, jag har jobbat natten igenom för att klara deadlines. Jag har inte lagt om mitt liv så mycket efter att vi fick barn, utan vår vardag är vad barnen vet och de ifrågasätter inte att man går till jobbet. Jag har aldrig tagit en tupplur under dagen utan har då i stället passat på att jobba, har Nicole tidigare sagt till tidningen Mama om saken.

Men nu berättar Peter för första gången om en gång då han var tvungen att överge sitt arbete för kärleken.

Därför lämnade Peter Forsberg

Året var 2011 och Peter Forsberg blev assisterande manager i hemmalaget Modo. Men bara fyra år senare försvann han obemärkt från positionen – och har inte återvänt till laget sedan dess.

– Det som kanske inte alla vet är att jag klev av inofficiellt redan i oktober 2015, alltså ett halvår innan det vart officiellt. Anledningen till avhoppet var att mitt privatliv förändrades då. Vi hade redan två barn och sedan fick vi hastigt och lustigt reda på att Nicole var gravid med Diego i tredje månaden, vilket inte var planerat. Särskilt med tanke på att det var så pass tätt inpå, Lily hade precis fyllt ett år vid tidpunkten, säger Peter Forsberg i en intervju med Örnsköldsviks Allehanda.

Att lämna Nicole ensam med två små barn och ett till på väg blev ohållbart och Peter valde att prioritera familjen.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens stora dilemma med nya kärleken

LÄS OCKSÅ: Sarah Dawn Finers ovanliga namnval för nyfödde sonen

FOTO: TT

Senaste nytt