Filip Lamprecht om relationen till Jesper Parnevik – så är den idag

Filip Lamprecht & Jesper Parnevik

Filip Lamprecht och Peg Parnevik har varit ett par i flera år.
I en intervju i Intimt med Björken berättar Let's dance-vinnaren nu hur det är att ha Jesper Parnevik som svärfar och hur deras relation har förändrats genom åren.
– Jag har haft svårt att läsa honom, säger han.

Filip Lamprecht och artisten Peg Parnevik har varit ett par i många år och än idag håller de ihop. Men när man blir tillsammans Peg får man också hela hennes familj på köpet. I en intervju med Martin Björk berättar Filip nu hur det är att ha golfspelaren Jesper Parnevik som svärfar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Filip Lamprechts nya ord om relationen med Peg Parnevik

Den senaste tiden har det varit en hel del skriverier om Filip och Peg som par, men i Youtube-serien Intimt med Björken berättar Let's dance-vinnaren nu att allt är bra.

– Det är jättebra. Vi mår så bra, säger han innan han berättar vidare hur det kändes med allt som skrevs om de:

– Det var jobbigt i början och folk var elaka mot henne, och det var där det började och som det gick för långt. Det har varit tufft för henne och för mig blir det tråkigt när jag väljer att ställa upp i något och så slutar det med att det blir bakslag för henne.

Filip förklarar att folk har fått en felaktig bild av henne där de tror att hon är elak mot henne. Anledningen till det förklarar han bland annat beror på att realityserien Parneviks klipptes på ett sätt som vinklade henne så.

– Vi hade ju Parneviks och där så klipptes det lite på ett sätt som inte var schysst mot henne, men folk ser ju inte vad som händer runtomkring. Hon är asskön och vi är ihop. Absolut. Så det är jättebra, säger han.

Det lärde sig Björn av uppbrottet från Alba

Filip Lamprecht om relationen till sin svärfar Jesper Parnevik

I intervjun frågar Martin hur det är att ha Jesper Parnevik som svärfar, då han själv tycker att han känns lite hård. Filip däremot säger att han är underbar och hur skön som helst, men att de däremot hade en period i början av han och Pegs förhållande som var lite knepig.

– Nu ska vi återigen tillbaka till det att vi ju är familjevänner, så jag och Peg har ju känt varandra sen vi var barn och då har jag ju känt Jesper hela mitt liv också. Men det var något när vi började dejta... Jag vet inte. Jag har haft svårt att läsa honom, säger han.

Och på frågan om det var så att Jesper blev arg över att de började dejta svarar Filip snabbt:

– Nej, snarare tvärtom. Han är världens mysigaste. Men jag tycker att jag brukar kunna läsa folk någorlunda och få en hint av hur personen är, men när man då träffar en person som är väldigt svår att läsa... Jag vet inte, jag kan inte avgöra om... Jag vet inte om jag fick idén om att han var lite hård eller jag vet inte. Återigen så har jag känt personen hela livet men ändå så förstår jag inte. Men jag var lite orolig.

LÄS OCKSÅ: Linnea Widmark om Pernilla Wahlgrens nya pojkvän Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Exet Taylers ärliga ord om relationen till Peg Parnevik