Idol 2023 marknadsföring banner

Glädjebeskedet – det blir en säsong 3 och 4 av Lyckoviken på Viaplay

08 jun, 2021 
Lyckoviken och Camilla Läckberg
Nu står det klart att Lyckoviken får en säsong 3 och 4 på Viaplay.
Vad kommer det handla om? Vilka skådespelare är med?
Här kan du läsa Camilla Läckbergs ord om succéserien!
Annons
Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"
Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"

Tidigare i år avslutades säsong 2 av succén Lyckoviken på TV3 och Viaplay. Och direkt väcktes en längtan hos tittarna efter fler avsnitt. Den som väntar på något gott behöver i detta läge inte vänta allt för länge. Det står nu nämligen klart att Lyckoviken får både en säsong 3 och 4.

Såpan som är minst sagt modern, är skapad av ingen mindre än deckardrottningen Camilla Läckberg, 46. Lyckoviken blev snabbt en stor succé och har åstadkommit rekordsiffror på både Viaplay och TV3.

När börjar inspelningarna? Redan i sommar!

Camilla Läckbergs glädje över nya beskedet om fler säsonger

Recept.se Nyhetsbrev

Någon som är riktigt peppad på de två nya säsongerna är deckardrottningen Camilla Läckberg.

– Jag har nog aldrig upplevt en sådan enorm respons som den jag fått på Lyckoviken, jag får redan frågan nästan varje dag om när nya säsonger kommer. Därför är jag så himla glad att få berätta nu att det är både en säsong 3 och 4 på gång, säger Camilla Läckberg. Hon fortsätter:

Annons

– Eftersom jag är inblandad kommer det självklart att vara ett brott att lösa även i kommande säsonger, och intrigerna fortsätter i minst lika högt tempo som tidigare bland invånarna i Hammarvik.

Camilla Läckberg är manusförfattare är Lyckoviken
Camilla Läckberg.

Vad händer i säsong 3 och 4 av Lyckoviken?

I de två nya säsongerna så kommer tittarna att känna igen huvudkaraktärer från 1 och 2, som återvänder. Men det kommer också dyka upp några nya ansikten.

Som vanligt kommer det att bjudas på kärlek, drama och kriminal – men också en hel del överraskningar!

– Vi är så otroligt glada och stolta över vilken succé Lyckoviken blivit och att göra fler säsonger var förstås inte ett svårt beslut, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT. Hon fortsätter:

Annons

– Det är väldigt glädjande att tittarna uppenbarligen hade längtat lika mycket som vi efter en modern såpa att samlas kring, och att så många vill se mer av intrigerna i Hammarvik.

FOTO: Pär Bäckstrand/Viaplay, Fredrik Sandberg/TT

Annons