LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Amanda Lindhs ord om kärleken

21 okt, 2020 
Linnea Lundgren
AvLina Gustafsson
Lyckoviken 2020: Amanda Lindhs ord om kärleken
Amanda Lindh har genom sin medverkan i Bonusfamiljen blivit ett känt ansikte för hela Svenska folket.
I en exklusiv intervju med Hänt avslöjar hon nu hur kärlekslivet bakom kamerorna ser ut.
Annons

Amanda Lindh i exklusiv intervju om stödet från familjen och kärleken!

Lyckoviken 2020: Amanda Lindh

Amanda Lindh, 20, har mycket på sitt fat. Förutom inspelningarna av säsong 4 av tittarsuccén Bonusfamiljen är hon just nu även aktuell med dramatiseringen av Camilla Läckbergs bokserie Lyckoviken.

Amanda var bara 17 år då hon blev känd för hela Sverige som dottern Bianca i serien Lyckoviken men förutom att hon delar namn med Sveriges kulturminister är det inte mycket vi vet om den bejublade skådespelerskan.

Men faktum är att hon gjorde sin tv-debut långt tidigare. Amanda har nämligen sina rötter i dansen och har varit dansare i både Eurovision Junior och självaste Melodifestivalen. Amanda kan ha ärvt sin talang av sina föräldrar, som inte är några andra än Chris Lindh som är sångare och mamma Lotta Furebäck som var både bidragsproducent och koreograf för 2018 års Melodifestival.

Annons

Fina orden om stödet från familjen

I övrigt har Amanda varit ganska hemlighetsfull och efter en djupdykning i den unga skådespelerskan sociala medier kan Hänt konstatera att de lämnar mycket att önska.

Men under en exklusiv med Hänt öppnar Amanda upp sig och pratar om såväl sina drömmar som sitt annars så privata kärleksliv.

Du berättar att du fått mycket stöd av din familj i ditt arbete, saknar du dem under tiderna du är borta på inspelning?

– Ja, det är jobbigt. Men man åker fram och tillbaka under veckorna man har inspelning och de tycker de är jätteroligt. De pushar mig verkligen till att göra det jag gör.

Amanda Lindhs avslöjande om hemliga kärlekslivet

Mellan skola och tv-jobb har det inte funnits mycket tid till kärlek även om Amanda på sina sociala medier är noga med att understryka de starka känslor hon känner för sina kollegor.

När Hänt frågar henne om det finns någon speciell i hennes liv skrattar hon innan hon svarar:

– Nej, jag är singel.

Supersingel? Eller kan du tänka dig att träffa någon om det blir rätt?

– Om det blir rätt, absolut. Men just nu så jobbar jag så jag försöker att bara fokusera på det. Men blir det rätt så blir det rätt, säger hon och fortsätter:

– Men framförallt vill jag hinna med mig själv just nu.

Helt rätt tänkt Amanda, tycker vi på Hänt!

FOTO: TT

Annons