TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hanna Schönbergs starka ord om kärleken till Eric Saade

20 nov, 2020 
Eric Saade och Hanna Schönberg
I somras började Eric Saade och Hanna Schönberg dejta.
Paret har varit väldigt hemlighetsfulla om relationen – men nu kan influencern inte längre dölja sina starka känslor för artisten.
Annons
Allt du vill veta om Hanna SchönbergBrand logo
Allt du vill veta om Hanna Schönberg

I våras skulle artisten Eric Saade, 29, och Nicole Falciani, 23, blivit äkta makar. Men bara veckor innan det stundande bröllopet skulle äga rum valde Eric att göra slut och bryta förlovningen. Han har senare förklarat att anledningen till uppbrottet var att han helt enkelt inte trivdes i relationen med Nicole längre.

Nicole Falciani har varit öppen med att tiden efter separationen var rejält tuff. De första veckorna kämpade hon för att ta sig vidare i livet och under sommaren vände det äntligen. Hon hittade då kärleken på nytt i Adem Berisha, 29, och det verkar som att det nyförälskade paret trivs väldigt bra ihop.

Romansen med Hanna Schönberg

Den första tiden efter uppbrottet ägnade Eric Saade till att skriva ny musik. Hans nya album Det svarta fåret släpptes i juni och en av låtarna handlar just om kärlekskraschen med ex-flickvännen Nicole.

Eftersom vi är mitt i en pandemi har inte Eric kunnat åka på turné eller ha konserter under sommaren – men han har varit långt ifrån sysslolös.

Annons

I sociala medier har följarna nämligen kunnat se att artisten har tillbringat en hel del tid med influencern Hanna Schönberg, 22.

Hanna och Eric har bland annat rest runt i världen och upplevt många äventyr tillsammans. Men ingen av dem har ännu uttalat sig offentligt om relationen.

Parets kärleksfulla ord till varandra

Trots att Hanna och Eric har försökt hålla kärleken till varandra hemlig har deras starka känslor för varandra märkts tydligt genom inlägg och kommentarer på Instagram.

I oktober la Hanna Schönberg upp en bild där Eric Saade pussar henne och i en story har artisten gett sin nya flamma det kärleksfulla smeknamnet ”babe”.

Att Eric känner väldigt starkt för Hanna råder det ingen tvekan om. Efter att de tillbringat sommaren ihop berättade han att detta var en av de bättre perioderna i hans liv.

”Mitt liv var upp och ner under ett tag… men för att vara ärlig så har jag haft den bästa sommaren på många år”, skrev Eric på Instagram då.

Annons

Hanna Schönberg om Eric Saade

Nu väljer Hanna att återigen lätta på hjärtat och berätta för sina följare hur hon känner för Eric. Intill en semesterbild på dem två skriver hon:

”Fjärilar”, vilket kan tolkas som att Eric Saade ger henne fjärilar i magen.

Eric Saade har kommenterat Hanna Schönbergs bild med ett par kärleksfulla emojis så det verkar onekligen som att känslorna är besvarade.

FOTO: Foto: Claudio Bresciani / TT, Instagram

Annons